Άγνωστοι έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά

Άγνωστοι έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά

Το πρωί της Δευτέρας 20 Μαΐου ήρθαν στη δημοσιότητα, εικόνες από τον τάφο του Κώστα Βουτσά, μετά από ζημιές που υπέστη στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

«Είμαι ειλικρινά σοκαρισμένη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό και πώς έγινε. Άμεσα θα επικοινωνήσω με το Κοιμητήριο Αθηνών για να πάρω πληροφορίες. Βρίσκομαι στην Καβάλα, είχε καιρό να πάω στο μνήμα. Σε λίγες ημέρες θα βρεθώ εκεί για το μνημόσυνό του, όπου μνημόσυνο κάνω και εδώ στην Καβάλα κάθε χρόνο. Πρέπει να μάθουμε οπωσδήποτε τι έχει συμβεί», είπε αρχικά η Εύη Καραγιάννη, πρώην σύζυγος του Κώστα Βουτσά, μιλώντας στον Alpha. 

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες,  έγινε εκταφή στον διπλανό τάφο και προκλήθηκαν οι εν λόγω καταστροφές και στου Κώστα Βουτσά.

Αργότερα, η αδερφή του ηθοποιού, Νίτσα Σταματοπούλου, εμφανίστηκε αναστατωμένη για το τι συνέβη. «Ήταν ιεροσυλία αυτό που έγινε, είναι δυνατόν να σπας τον τάφο ενός ανθρώπου, όποιος κι αν είναι αυτός. Από εκεί και πέρα, ένας τάφος δεν σπάει. Λυπάμαι πάρα πολύ με αυτό το πράγμα» είπε, μεταξύ άλλων.

Ο Κώστας Βουτσάς θεωρείται ένας από τους δημοφιλέστερους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ μέχρι και το τέλος της ζωής του παρέμεινε ενεργός στην υποκριτική τέχνη.

Πηγή: lifo.gr

v