Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης με 2 αρνητικά τεστ;

Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης με 2 αρνητικά τεστ;

Ερώτηση:
Η γυναίκα μου έκανε 2 τεστ εγκυμοσύνης και βγήκαν αρνητικά. Ωστόσο, δεν της έχει έρθει περίοδος ακόμα. Υπάρχει περίπτωση να είναι έγκυος;
Απάντηση:

Υπάρχει περίπτωση να είναι έγκυος η σύζυγός σας αλλά η πιθανότητα είναι μικρή εφόσον έχει δύο συνεχόμενα τεστ με απόσταση τουλάχιστον 34 μέρες το ένα από το άλλο αρνητικά. Αν θέλετε να είστε σίγουρος πρέπει να κάνετε χοριακή γοναδοτροπίνη στο αίμα.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v