Έχω πολυκιστικές ωοθήκες και δεν μου έρχεται περίοδος ούτε με χάπια. Τι να κάνω;

Έχω πολυκιστικές ωοθήκες και δεν μου έρχεται περίοδος ούτε με χάπια. Τι να κάνω;

Ερώτηση:
Έχω πολυκιστικές ωοθήκες. Χρόνια έπαιρνα αντισυλληπτικά διότι ποτέ δεν είχα περίοδο χωρίς αυτά. Τώρα παίρνω ντουφαστον. Πρώτη φορά αδιαθέτησα χωρίς να πάρω κάτι μετά πάλι τίποτα. Ξανά πήρα ντουφαστον, 1 πρωί 1 βράδι (όχι πάντα ίδια ώρα), και ακόμα δεν έχω αδιαθετήσει. Έχουν περάσει πάνω από δέκα μέρες (υπάρχουν λίγα καφέ μόνο). Τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ!
Απάντηση:

Το ιστορικό που μου δίνεται σε τέσσερις γραμμές δε μας καλύπτει για να σας απαντήσουμε γιατί χρειάζεται πολύ περισσότερες πληροφορίες και των ορμονών σας και του υπερήχου οπότε καλό είναι να τα δείτε αυτά έκτου σύνεγγυς από κοντά δηλαδή με κάποιο ειδικό γυναικολόγο της αναπαραγωγής.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v