Μποτίνια: 5 σχέδια για κάθε περίσταση

Μποτίνια: 5 σχέδια για κάθε περίσταση

Τα ankle boots είναι η απάντηση όταν αναζητάμε ένα casual παπούτσι που να είναι και άνετο και κομψό, και ζεστό και κατάλληλο για πιο προσεγμένο ντύσιμο, ενώ ανάλογα με τις ανάγκες και το στιλ σας θα τα βρείτε με ψηλά ή χαμηλά τακούνια, με κορδόνια ή χωρίς, σε διάφορες υφές και χρώματα.

Η μόδα τον φετινό χειμώνα αγαπά τα χαμηλά μποτίνια και δη τα ψηλοτάκουνα με φιάπα, αυτά με τακούνι-πλατφόρμα, αλλά και με έντονα χρώματα, ενώ μας καλεί να τα φορέσουμε και με παντελόνι αλλά και με μακριά, αέρινη φούστα.

Φλατ μποτίνια, Asos

Στιλάτα, αναπαυτικά και ευκολοφόρετα, τα μποτάκια αυτά είναι ιδανικά για τις καθημερινές στο γραφείο. Έχουν ύφασμα στην εξωτερική επένδυση, το οποίο μοιάζει με σουέντ, και λεπτά διακριτικά κορδονάκια. Φορέστε τα με τζιν παντελόνι και κοντό φόρεμα με οπάκ καλσόν.
Τιμή: 31,25 ευρώ.
Αγοράστε τα online από εδώ.

Ψηλοτάκουνα Truffle, My Shoe.gr

Για εσάς που επιδιώκετε να φτάνετε πάντα ψηλά, τα μποτίνια αυτά, με το τακούνι 15 εκ. και φιάπα 5 εκ. δεν πάνε ψηλότερα. Είναι φτιαγμένα από συνθετικό δέρμα σε μαύρη απόχρωση, έχουν αρκετά μαλακό πάτο, ενώ τονίζουν την θηλυκή και σέξι διάθεσή σας. Φορέστε τα με μαύρο δερμάτινο κολάν και μακρύ πουκάμισο.
Τιμή: 65 ευρώ.
Αγοράστε το online από εδώ.

Μποτάκια-πλατφόρμες Trinec, Gianna Kazakou

Μποτάκια από δέρμα με υφασμάτινη φόδρα, συνθετική σόλα και τακούνι-πλατφόρμα 8 εκ. Ιδανικά για τις καθημερινές σας εξόδους, για casual ντύσιμο, χωρίς αυτό να σας απαγορεύει να τα φορέσετε και με μακρύ φόρεμα. Διατίθενται ακόμα σε χρώμα πούρο και καφέ.
Τιμή: 85 ευρώ.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Gianna Kazakou, ενώ μπορείτε να τα αγοράσετε online και από εδώ.

Γόβες-μποτάκια, Camper

Αν αγαπάτε το vintage στιλ σίγουρα θα λατρέψετε τα συγκεκριμένα ankle boots που μπορούν να αποτελέσουν παπούτσι-πασπαρτού καθ'όλη την διάρκεια του χειμώνα. Είναι εμπνευσμένα από σχέδιο του 1912, έχουν λαστιχένιο τακούνι, με πολύ άνετο ύψος (6,4 εκ.), ενώ είναι από 100% δέρμα. Φορέστε τα με... τα πάντα, από το πρωί στο γραφείο έως αργά το βράδυ στο μπαρ.
Τιμή: 145 ευρώ.
Θα τα βρείτε στα καταστήματα Camper ενώ μπορείτε να τα αγοράσετε online και από εδώ.

Λεοπάρ ψηλοτάκουνα, Michael Kors

Για κάποιες γυναίκες τα παπούτσια αποτελούν φετίχ. Ένα τέτοιο φετίχ θα μπορούσαν είναι και τα συγκεκριμένα, μποτίνια με το λεοπάρ τρίχωμα, του οίκου Michael Kors, για τα οποία θα ξοδέψετε μεν κάτι παραπάνω αλλά δεν θα το μετανιώσετε ποτέ. Έχουν τακούνια 12,5 εκ. με φιάπα 2,5 εκ., λουστρινιένια «μύτη» και προορίζονται αποκλειστικά για βραδινές εμφανίσεις.
Τιμή: 275 ευρώ.
Αγοράστε τα online από εδώ.

v