Παιδί και κίνδυνοι στο διαδίκτυο: Δείτε live το 2ο Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης

Παιδί και κίνδυνοι στο διαδίκτυο: Δείτε live το 2ο Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης

Ενημερωθείτε για τους κινδύνους που ενέχει για το παιδί το διαδίκτυο, παρακολουθώντας ζωντανά το 2ο Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης που διοργανώνει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας στο Intercontinental, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο internet.

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφαλούς Πλοήγησης στο διαδίκτυο, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διοργανώνει το 2ο Συνέδριο Ασφαλούς Πλοήγησης, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013, στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τρεις ενότητες, οι οποίες θα διεξάγονται σε διαφορετικές αίθουσες και σε παράλληλο χρόνο, και περιλαμβάνουν παρουσιάσεις από διακεκριμένους και εξειδικευμένους επιστήμονες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε θέματα που αφορούν την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο.

«Cyber bullying»

Η ομιλία και παρουσίαση που θα γίνει σχετικά με το Cyber Byllying, στοχεύει να προβληματίσει και να ενεργοποιήσει προς τη κατεύθυνση άμβλυνσης των συνεπειών από τη ψυχοσωματική Βία και τον εκφοβισμό που ασκείται μέσω του διαδικτύου στα παιδιά.

Το συνέδριο θα παρακολουθήσουν εκπρόσωποι της πολιτικής, οικονομικής και πνευματικής ζωής της χώρας, επιχειρηματίες, διευθύνοντες σύμβουλοι, Δικαστές, Εισαγγελείς, Καθηγητές Νομικών Επιστημών, Δικηγόροι, Φοιτητές Νομικής και Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και περίπου τριακόσια πενήντα (350) παιδιά – μαθητές 3ης τάξης Δημοτικού μέχρι 3ης τάξης Γυμνασίου, από δημόσια και ιδιωτικά Σχολεία της Αττικής.

Το Συνέδριο θα διαρκέσει από τις 9.30 μέχρι τις 13.00.

Δείτε το ζωντανά (live):

 

v