Τι μας εκνευρίζει στους μπαμπάδες μας

Τι μας εκνευρίζει στους μπαμπάδες μας

Μερικοί μπαμπάδες μπορούν πραγματικά να γίνουν ενοχλητικοί και να φέρουν τα παιδιά τους σε δύσκολη θέση. Με τα αστεία και τα πειράγματά τους νομίζουν πως είναι cool και ότι διασκεδάζουν τα παιδιά. Αν ρωτήσετε τα ίδια τα παιδιά, όμως, ειδικά αν αυτά είναι στην εφηβεία, θα σας πουν το ακριβώς αντίθετο.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα 12 πιο εκνευριστικά πράγματα που σύμφωνα με μαρτυρίες παιδιών μπορεί να κάνει ένας μπαμπάς:

Ρεύεται

«Ό,τι κι αν πιει ο μπαμπάς μου, έστω και μία γουλιά νερό, ΠΡΕΠΕΙ να ρευτεί! Και δεν είναι απλά ένα ρέψιμο, πρέπει να προφέρει και το όνομά μου καθώς το κάνει, π.χ. Ά-ρη. Με εκνευρίζει απίστευτα!»
Άρης, 12 ετών

Τραγουδάει

«Αναρωτιέμαι ποιος του έχει πει ότι έχει ωραία φωνή και τραγουδάει όλη την ημέρα κάτι παμπάλαια ψευτο-κουλτουριάρικα, από τα οποία δεν ξέρει ούτε τους στίχους καλά-καλά».
Χριστίνα, 13 ετών

Δεν ξέρει να οδηγεί

«Δεν κάνω πλάκα. Είναι επικίνδυνος. Δεν υπάρχει κώδικας οδικής κυκλοφορίας που να μην έχει σπάσει. Κάθε φορά που μπαίνω στο αυτοκίνητο μαζί του είμαι στην τσίτα και του λέω συνέχεια να προσέχει για να μην τρακάρουμε».
Μάριος, 16 ετών

Δεν έχει ιδέα από κινητά

«Πραγματικά, πόσο δύσκολο του είναι να στείλει ένα μήνυμα; Κάθε φορά που θέλει να απαντήσει σε κάποιον με μήνυμα χρειάζεται τουλάχιστον δέκα λεπτά γιατί χρησιμοποιεί μόνο το ένα δάχτυλο!»
Παναγιώτα, 14 ετών

Δεν πλένεται

«Κι αν πλένεται, το μπάνιο του διαρκεί το πολύ ένα λεπτό, οπότε είναι σα να μην πλένεται. Απορώ πώς τον αντέχει μητέρα μου».
Αρετή, 13 ετών

Μιλάει ασταμάτητα

«Ο τρόμος μου είναι μη τυχόν βρεθούμε οι δυο μας στο αυτοκίνητο, σε μεγάλη διαδρομή. Σε ανύποπτη στιγμή θα του κολλήσει κάτι στο μυαλό και θα αρχίσει να μιλάει ασταμάτητα, μπορεί και για 20 λεπτά συνεχόμενα. Στο τέλος θα έχει ξεχάσει τι ήθελε να πει και εγώ, φυσικά, δεν θα έχω ακούσει τίποτα».
Κωνσταντίνος, 17 ετών

Μυρίζει

«Είτε επειδή μπορεί να φορά το ίδιο t-shirt και να κάνει δουλειές με αυτό για μία βδομάδα συνεχόμενα, είτε επειδή αερίζεται αδιάκοπα. Πραγματικά ώρες-ώρες μυρίζει τόσο πολύ!!»
Σοφία, 13 ετών

Προσπαθεί να μιλήσει όπως εγώ

«Μερικές φορές χρησιμοποιεί μπροστά στους φίλους μου δικές μου εκφράσεις για να το παίξει cool και με τρελαίνει!»
Χρήστος, 15 ετών

Πιάνει όλον τον καναπέ (και την τηλεόραση)

«Εντάξει, είναι μεγαλόσωμος. Είναι, όμως, ανάγκη να κάθεται στο κέντρο του καναπέ όταν βλέπει τηλεόραση και να μην κουνιέται καν όταν του λέω να κάνει πιο 'κει; Για να μην σχολιάσω ότι κρύβει το τηλεκοντρόλ για να μην του αλλάξουμε αυτό βλέπει...»
Κατερίνα, 16 ετών

Ντύνεται περίεργα

«Μπορεί να φορέσει ένα τζιν που του έχει σκιστεί –επειδή το έχει 500 χρόνια- με κοντομάνικο, ριγέ πουκάμισο... Τζίζους!»
Μάνια, 14 ετών

Έχει κολλήματα

«Το ποντίκι του υπολογιστή πρέπει να κοιτά απευθείας την οθόνη, η καρέκλα του γραφείου να είναι καλά χωμένη κάτω από το γραφείο και... έτσι κι αφήσω μισάνοιχτο κανένα συρτάρι γίνεται έξαλλος. Κολλημένος...»
Σπύρος, 17 ετών

Αηδία!

«Εκεί που κάθομαι και βλέπω τηλεόραση, έρχεται από το πλάι χωρίς να τον δω, σηκώνει τη μπλούζα του και τρίβει την κοιλάρα του στο πρόσωπό μου! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αηδία!»
Γιάννης, 12 ετών

Πηγή: 12most.com

v