Διαγωνισμός: Κερδίστε μία συνεδρία combine mesotherapy από τον δρ. Στέφανο Σταθάκη

Διαγωνισμός: Κερδίστε μία συνεδρία combine mesotherapy από τον δρ. Στέφανο Σταθάκη

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της παρακάτω φόρμας και κερδίστε μία combine mesotherapy, με laser και RF, για ανάπλαση και ανανέωση προσώπου, αξίας 200 ευρώ, από τον πλαστικό χειρουργό κ. Στέφανο Σταθάκη. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου.

Τι είναι η μεσοθεραπεία

Μεσοθεραπεία είναι η χορήγηση, στο βάθος του δέρματος όπου οι κρέμες δεν φτάνουν, διαφόρων ουσιών, όπως βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, ιχνοστοιχεία, υαλουρονικό οξύ κ.α., τα οποία είναι απαραίτητα για τη άριστη λειτουργία των κυττάρων του δέρματος. Η εισχώρηση μπορεί να γίνει ενέσιμα αλλά και με laser, με την χρήση ραδιοσυχνοτήτων.

Έτσι, το δέρμα μετά την θεραπεία δείχνει πιο λαμπερό, με λιγότερες ρυτίδες και χωρίς δυσχρωμίες.

Η θεραπεία, ιδανική για γυναίκες γύρω στα 40 με τα προβλήματα που μπορεί να έχει το πρόσωπό τους στην ηλικία αυτή, γίνεται στο ιατρείο του κ. Σταθάκη, ενώ δεν αφήνει το παραμικρό σημάδι -την επόμενη ημέρα μπορείτε να επιστρέψετε στις δουλειές σας.

Η διαφορά στην επιδερμίδα είναι εμφανής ήδη από την πρώτη συνεδρία. Για μόνιμα αποτελέσματα, ωστόσο, θα πρέπει να επαναλαμβάνεται κάθε 15-20 μέρες.

Μάθετε περισσότερα για την combine mesotherapy στο σχετικό άρθρο και δηλώστε συμμετοχή παρακάτω για να κερδίσετε μία τέτοια θεραπεία, αξίας 200 ευρώ.

v