5 look με κολάν: Αναδείξτε τα πόδια σας

5 look με κολάν: Αναδείξτε τα πόδια σας

Πριν βιαστείτε να παραπονεθείτε ότι έχετε ακόμα μερικά παραπάνω κιλά από την εγκυμοσύνη, ότι τα κολάν ταιριάζουν μόνο στις ψηλές και λεπτές και ότι δεν σας ταιριάζει αυτό το στιλ, μάθετε πως τα κολάν όχι μόνο ταιριάζουν στις παχουλές αλλά και αναδεικνύουν το σώμα, αρκεί να τα φορέσετε σωστά.

Τι σημαίνει σωστά: Όταν ένα σκουρόχρωμο κολάν από «σφιχτό» υλικό (π.χ. lycra), συνδυαστεί με μία μακριά πουκαμίσα και ψηλοτάκουνες γόβες ή μπότες μπορεί να καλύψει πολλές ατέλειες στο γυναικείο σώμα, όπως κυτταρίτιδα, έντονες φλέβες κ.λ.π., ενώ δείχνει τα πόδια λεία και πανύψηλα.

Όλα αυτά τα οφέλη, βέβαια, μπορούν να στραφούν εναντίον σας αν, ενώ έχετε κιλά, το φορέσετε με κοντή μπλούζα και φλατ παπούτσια –αυτός ο συνδυασμός μπορεί να γίνει αποδεκτός μόνο αν η γυναίκα είναι λεπτή και γυμνασμένη (ασχέτως ύψους, φυσικά).

Μην ξεχνάτε ότι το κολάν δεν δημιουργήθηκε για να αντικαταστήσει το παντελόνι, αλλά για να αποτελέσει ένα έξυπνο αξεσουάρ-πασπαρτού, το οποίο μπορείτε να φορέσετε κάτω από ημιδιάφανες τουνίκ, μακριά πουκάμισα με σακάκια, φούστες ή και φορέματα.

Δείτε παρακάτω πέντε εμφανίσεις με κολάν για όλες τις ώρες της ημέρας και για κάθε στιλ:

Πρωί στο γραφείο

Κολάν τύπου motorcycle, από τα River Island, με καπιτονέ λεπτομέρεια στο πλάι, σε εκρού χρώμα, από βισκόζη και πολυεστέρα. Αγοράστε το online από τα Asos με 32,83 ευρώ.

Συνδυάστε το με μακρύ λευκό πουκάμισο από 100% cotton, από τα Zara. Τιμή: 25,95 ευρώ.

Παπούτσια: Ταμπά γόβες.

Πρωί στη βόλτα

Κολάν με φλοράλ print σε παλ αποχρώσεις του ροζ και του πράσινου, από 95% βαμβάκι, από τα Bershka. Τιμή: 9,99 ευρώ.

Συνδυάστε το με μακριά κεντητή μπλούζα σε εκρού χρώμα, από τα Zara. Τιμή: 59,95 ευρώ.

Παπούτσια: Ροζ εσπαντρίγιες.

Απόγευμα για καφέ

Κολάν με animal print, με λαμπερό φινίρισμα, από 95% πολυεστέρα και 5% ελαστάνη, από τα Mango. Τιμή: 29,99 ευρώ.

Συνδυάστε το με μακρύ βαμβακερό πουλοβεράκι, σε λεπτή πλέξη και εκρού χρώμα, από τα Pull & Bear. Τιμή: 35,99 ευρώ.

Παπούτσια: Ψηλές πλατφόρμες με πλεκτό τακούνι σε μαύρο χρώμα.

Εκκεντρικό και ψυχεδελικό

Εμπριμέ κολάν από 85% πολυεστέρα και 15% ελαστάνη, σε κόκκινο φόντο για... τολμηρές ροκ εμφανίσεις, από τα Freak Of Nature. Αγοράστε το online από το Asos, με 34,14 ευρώ.

Συνδυάστε το με κοντομάνικη μακρυά μπλούζα, όπως η Stefanel της φωτογραφίας, από 100% λινό και ασύμμετρο μήκος προς τα πίσω (διατίθεται ακόμα σε λευκό και μαύρο). Θα την βρείτε στα καταστήματα Stefanel, ενώ μπορείτε να την αγοράσετε online και από το Yoox. Τιμή: 39 ευρώ.

Παπούτσια: Μαύρα μποτάκια.

Βραδινό look

Κερδίστε τα βλέμματα με αυτό το λαμπερό κολάν από 80% italian lycra και 20% ελαστάνη που κολακεύει τις καμπύλες και ανορθώνει τους γλουτούς χάρη στην «σφιχτή» του υφή. Θα το βρείτε στο e-shop Lovelysally. Τιμή: 45 ευρώ.

Συνδυάστε το με ημιδιάφανη, αμάνικη μαύρη μπλούζα, με αέρινο πέπλουμ, από τα Mango. Τιμή: 22,99 ευρώ.

Παπούτσια: Πέδιλα-μποτίνια, σε μαύρο χρώμα.

v