5 ανοιξιάτικα παντελόνια και πώς να τα φορέσετε

5 ανοιξιάτικα παντελόνια και πώς να τα φορέσετε

Η κάθε σιλουέτα είναι διαφορετική και η αναζήτηση του πιο ταιριαστού παντελονιού είναι δύσκολη υπόθεση, καθώς αυτό πρέπει να κολακεύει εξίσου τα πόδια, τους γοφούς, τους μηρούς αλλά και τη μέση της γυναίκας.

Πριν τις πρώτες σας ανοιξιάτικες επιδρομές στα καταστήματα και πριν παρασυρθείτε από τα εξώφυλλα περιοδικών, δείτε πέντε ανοιξιάτικα παντελόνια που υπόσχονται να αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τη σιλουέτα σας, κερδίζοντας ταυτόχρονα τις εντυπώσεις με το στιλ και τις γραμμές τους.

Κοντά πόδια

Ακόμα κι αν δεν έχετε μακριά πόδια, μπορείτε να ξεγελάσετε, με ένα ψηλόμεσο παντελόνι, το οποίο όχι μόνο θα τονίσει τη μέση σας, αλλά και θα κάνει τους γοφούς σας να δείχνουν σα να ξεκινούν από πιο ψηλά.

Ξεχωρίσαμε το εμπριμέ παντελόνι της φωτογραφίας, με τις πιέτες στο μπροστινό μέρος, από τα Nordstorm.

Τιμή: 55,46 ευρώ.

Σώμα «αχλάδι»

Αν το σώμα σας «ανοίγει» στους γοφούς και στα οπίσθια αλλά έχετε λεπτή μέση και πόδια, προτιμήστε ένα παντελόνι με prints κατά μήκος των ποδιών, όπως αυτό της φωτογραφίας. Αρκεί να πέφτει χαλαρό προς τα κάτω και να μην στενεύει σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός σας. Κοινώς, επιλέξτε μία ριχτή παντελόνα, ιδανικά με κάθετες ρίγες.

Το βρήκαμε στο e-shop Intermix.

Τιμή: 370,71 ευρώ.

Έντονες καμπύλες

 

Το σώμα σας χρειάζεται ισορροπία, γι'αυτό πρέπει να επιλέξετε ένα καλοραμμένο παντελόνι σε «ανδρική» γραμμή, το οποίο θα αναδεικνύει με τον πιο κολακευτικό τρόπο τις καμπύλες σας.

Ξεχωρίσαμε το ροζ παντελόνι της φωτογραφίας από τα Mango.

Τιμή: 29,99 ευρώ.

Σώμα «μήλο»

Καθώς το περισσότερο βάρος βρίσκεται στη μέση του κορμού σας, θέλετε ένα παντελόνι με φαρδιά πατζάκια, το οποίο όμως δεν θα έχει έντονη ζώνη περιμετρικά. Επίσης, προσέξτε το μήκος τους, ώστε να τελειώνει ακριβώς εκεί όπου ξεκινά το τακούνι σας.

Ξεχωρίσαμε το παντελόνι της φωτογραφίας από το Topshop.

Τιμή: 59 ευρώ.

Κοντός κορμός

Σκοπός σας είναι να φοράτε ρούχα που θα κάνουν τον κορμό σας να φαίνεται μακρύτερος. Έτσι, ένα χαμηλόμεσο παντελόνι, σε αθλητικό στιλ είναι ιδανικό για εσάς, ειδικά αν «σουρώνει» λίγο στους αστραγάλους, για να δίνει την συνολική αίσθηση πιο ψιλόλιγνης φιγούρας.

Βρήκαμε το παντελόνι της φωτογραφίας στα καταστήματα Dorothy Perkins.

Τιμή: 22,41 ευρώ.

Πηγή: Refinery29

v