5 ζακέτες για τα δροσερά ανοιξιάτικα πρωινά

5 ζακέτες για τα δροσερά ανοιξιάτικα πρωινά

Ούτε ζέστη, ούτε κρύο. Με ή χωρίς μπουφάν; Οι ζακέτες είναι το ιδανικό πανωφόρι της εποχής, ενώ ανάλογα με το στιλ και το ύφος τους μπορούν να μας συνοδεύσουν όλες τις ώρες της ημέρας, ακόμα και στις βραδινές εμφανίσεις μας. Δείτε πέντε όμορφα σχέδια που θα σας ζεστάνουν και θα σας χαρίσουν στιλ και άνεση.

Πλεκτή, φαρδιά ζακέτα, Zara

Φαρδιά πλεκτή ζακέτα, από βαμβάκι και πολυεστέρα, σε ιταλικό-ιαπωνικό στυλ. Φορέστε την πάνω από τζιν ή και ανοιξιάτικο φόρεμα. Θα την βρείτε σε απόχρωση εκρού και σκούρο γκρι.

Τιμή: 29,95 ευρώ.

Θα την βρείτε στα καταστήματα Zara.

Μακριά, λεπτή ζακέτα, Mango

Μακριά, ριχτή ζακέτα με «μεταλλική» πλέξη και ασύμμετρο σχέδιο, ιδανική και για πιο βραδινές εμφανίσεις. Είναι από βισκόζη και πολυεστέρα και διατίθεται μόνο σε μαύρο.

Θα την βρείτε στα καταστήματα Mango.

Τιμή: 29,99 ευρώ.

Μακριά, πλεκτή ζακέτα Benetton

Άνετη, βολική σε ζωηρό χρώμα, ό,τι πρέπει για την Άνοιξη. Αυτή η ζακέτα υπόσχεται να σας συνοδεύει σε όλες τις casual εμφανίσεις, κάθε ώρα της ημέρας και να σας χαρίσει την απαραίτητη ζεστασιά.

Θα την βρείτε εντός των επόμενων ημερών στα καταστήματα Benetton.

 

Μακριά ζακέτα με floral prints, Monsoon

Ανοιξιάτικη και αέρινη, η ζακέτα αυτή συνδυάζεται με casual αλλά και με πιο βραδινό look, ενώ ταιριάζει με κολάν αλλά και με μαύρο φόρεμα. Είναι από 100% βαμβάκι και διατίθεται μόνο στις αποχρώσεις της φωτογραφίας.

Τιμή: 90 ευρώ.

Θα την βρείτε στο κατάστημα Monsoon, στο εμπορικό κέντρο The Mall.

Ζακέτα με χοντρή πλέξη, American Vintage

Ζακέτα με χοντρή πλέξη σε μαύρο, κόκκινο και πετρόλ, από μοχέρ και ζεστό μαλλί. Ιδανική για layering, ως πανωφόρι με casual ντύσιμο.

Τιμή: 98,50 ευρώ.

Αναζητήστε την στα καταστήματα American Vintage ή αγοράστε την online από εδώ.

v