10 τρόποι να φορέσετε ένα φουλάρι

10 τρόποι να φορέσετε ένα φουλάρι

Νομίζετε ότι τα φουλάρια είναι μόνο για το χειμώνα; Μεγάλο λάθος! Τα φουλάρια αποτελούν αναγκαίο αξεσουάρ κάθε εποχής για όσες θέλουν να προσφέρουν μια στιλάτη νότα στην εμφάνισή τους.

Από φούστες μέχρι σέξι top... τα φουλάρια μπορούν να γίνουν ό,τι θέλετε να γίνουν. Δείτε τους 10 πιο επιτυχημένους  τρόπους να τα φορέσετε!

Μπουστάκι

 

Λατρεύουμε τα φουλάρια και ακόμα περισσότερο λατρεύουμε να τα φοράμε σαν ρούχα! Φορέστε το σαν μπουστάκι για εμφανίσεις στην παραλία ή το beach πάρτι. Συνδυάστε το με μια μακριά φούστα.

Βήμα 1: Διπλώστε ένα μαντίλι στο πλάτος που επιθυμείτε, με το κέντρο του να βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του στήθους. Φέρτε τις άκρες πίσω και κάντε έναν γερό κόμπο.

Βήμα 2: Φέρτε τώρα τις άκρες μπροστά και τοποθετήστε τις από μέσα για να δημιουργήσετε ένα όμορφο ντεκολτέ.

Καουμπόι

 

Δοκιμάστε αυτό το στυλ δεσίματος με ένα λεπτό φουλάρι ώστε να μοιάζει σαν από ταινία γουέστερν.

Βήμα 1: Πριν ξεκινήσετε, βρείτε το κέντρο του φουλαριού και κάντε έναν χαλαρό κόμπο. Αφήστε το χαλαρό και τοποθετήστε το μπροστά και στο κέντρο του λαιμού σας.

Βήμα 2: Φέρτε τις άκρες του φουλαριού μπροστά και κάντε ακόμη έναν χαλαρό κόμπο λίγα εκατοστά κάτω από τον πρώτο.

«Fancy Braid»

Μια επινόηση του Scarves Dot Net, αυτό το στυλ δίνει μια κομψή νότα στην εμφάνισή σας. Ακολουθήστε τα βήματα στο βίντεο και θα τα καταφέρετε εύκολα.

Το μαντίλι στους ώμους

 

Αυτός ο κόμπος – όσο κι αν σας θυμίζει τη γιαγιά σας – θα σας κάνει να μοιάζει με αστέρα της δεκαετίες του 50'. Κατάλληλο για εμφανίσεις στο χώρο εργασίας.

Βήμα 1: Θα χρειαστείτε ένα τριγωνικό ή τετράγωνο μαντίλι. Διπλώστε το στη μέση, τοποθετήστε το στο πίσω μέρος του λαιμού σας, με το σχήμα βέλους να «κοιτάζει» την πλάτη σας. Δέστε έναν χαλαρό κόμπο μόνο στη μία από τις δύο πλευρές που κρέμονται μπροστά.

Βήμα 2: Περάστε την άλλη άκρη μέσα από τον κόμπο και σφίξτε το. Ο κόμπος θα πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο.

Φιόγκος

Από το AffordableStyleTV όλες οι οδηγίες για να φορέσετε αυτόν τον χαριτωμένο φιόγκο βρίσκονται στο παραπάνω βίντεο. Πολύ εύκολο και γρήγορο!

Τοπάκι

 

Χρειάζεστε ένα όμορφο τοπ για ένα καλοκαιρινό σουαρέ; Συνδυάστε τις αγαπημένες εσπαντρίγιες σας με αυτό.

Βήμα 1: Πάρτε ένα μεγάλο φουλάρι ή μια εσάρπα και κρατήστε την στην πλάτη σας, κάτω από τις μασχάλες και μπροστά, όπως ακριβώς θα τοποθετούσατε μια πετσέτα μετά από το μπάνιο.

Βήμα 2: Φέρτε τις δυο άκρες μπροστά από το στήθος σας και ενώστε τις, χιαστί. Έπειτα στριφογυρίστε τις άλλη μία φορά, ώστε να γίνει λεπτή η ένωσή τους.

Βήμα 3: Φέρτε τις άκρες πίσω από το λαιμό σας και κάντε έναν απλό, γερό κόμπο.

Το στριμμένο!

 

Για αυτό το αποτέλεσμα καλύτερα να χρησιμοποιήσετε πασμίνα.

Βήμα 1: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να αρχίσετε να την στριφογυρνάτε μέχρι να μοιάζει με κύλινδρο.

Βήμα 2: Έπειτα τυλίξτε το «στριμμένο» κασκόλ γύρω από το λαιμό σας δύο φορές, κρατώντας το σφιχτά, έτσι ώστε να μην λυθεί. Τέλος, κάντε έναν κόμπο στην άκρη. Αν το έχετε κάνει σωστά, θα μείνει στη θέση του.

Η γυναικεία γραβάτα

 

Ποιος είπε ότι οι γραβάτες είναι μόνο για τους άνδρες;

Βήμα 1: Τοποθετήστε το φουλάρι στο πίσω μέρος του λαιμού σας και αφήστε τις άκρες να κρέμονται μπροστά. Κάντε σε κάθε άκρη από έναν κόμπο αλλά αφήστε τον έναν χαλαρο΄.
Βήμα 2: Περάστε την πλευρά με το σφιχτό κόμπο μέσα από το χαλαρό κόμπο. Ενώστε τους κόμπους έτσι ώστε να φαίνεται σαν ένας.

Το γουνάκι

 

Μοιάζει με γουνάκι και προσφέρει ένα σοφιστικέ στιλ.

Βήμα 1: Τοποθετήστε το φουλάρι στο πίσω μέρος του λαιμού σας και αφήστε τις άκρες να κρέμονται μπροστά. Κάντε στις άκρες έναν κόμπο, περίπου στο κέντρο τους στήθους σας.

Βήμα 2: Πιάστε τη μία πλευρά και τυλίξτε την γύρω από το φουλάρι και επαναλάβετε με την άλλη πλευρά. Στερεώστε τις άκρες προς τα μέσα.

Hipster

Ιδιαίτερα δημοφιλής στους νεότερους, αυτός ο κόμπος είναι περισσότερο χειμερινός αλλά «φοριέται» και το καλοκαίρι.

Πηγή: scarves.net

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v