Ρούχα εγκυμοσύνης: Η ανοιξιάτικη μόδα στην κοιλίτσα σας!

Ρούχα εγκυμοσύνης: Η ανοιξιάτικη μόδα στην κοιλίτσα σας!

Η φετινή ανοιξιάτικη μόδα πάει πολύ στις μέλλουσες μαμάδες, καθώς τα πολύ μοδάτα ριγέ κολακεύουν την καμπυλωτή σιλουέτα τους, ενώ τα ντένιμ τους προσδίδουν ροκ και ανέμελο στιλ.

Αν η κοιλίτσα σας έχει αρχίσει να φουσκώνει, δείτε πέντε ενδυματολογικές προτάσεις που θα την κάνουν να δείχνει ακόμα πιο χαριτωμένη την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Τζιν με ελαστική μέση, από τα Zara

Ανοιχτόχρωμο τζιν από 100% βαμβάκι, με ελαστική μέση για την κοιλίτσα σας που σιγά-σιγά μεγαλώνει. Απαραίτητο για τις καθημερινές ανοιξιάτικες βόλτες σας. Συνδυάστε το με φαρδιά, μακριά μπλούζα και φλατ πέδιλα.
Τιμή: 49,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara.

Ντένιμ τουνίκ, από τα H&M

Καθώς τα ντένιμ πουκάμισα αποτελούν φέτος απαραίτητο στοιχείο της γυναικείας γκαρνταρόμπας, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από αυτή της εγκύου. Ξεχωρίσαμε τη ντένιμ τουνίκ των H&M, από πολύ λεπτό ύφασμα, την οποία μπορείτε να φορέσετε πάνω από κολάν και σορτς.
Τιμή: 24,95 ευρώ.
Θα την βρείτε στα καταστήματα H&M.

Αμάνικο φόρεμα, από τα Prenatal

Αέρινο, δροσερό και με ριγέ φούστα που αποτελεί φέτος ένα από τα πιο στιλάτα στοιχεία του γυναικείου ντυσίματος, το φόρεμα αυτό μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρες, με λευκά πέδιλα αλλά και ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες.
Τιμή: 37,46 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Prenatal.

Αμάνικο φόρεμα, από τα Mothercare

Όμορφο, casual και δροσερό, από 50% βαμβάκι και 50% πολυεστέρα, το φόρεμα αυτό είναι ιδανικό για τα πρωινά σας στο γραφείο, αλλά και στη βόλτα, ενώ ταιριάζει τέλεια με καφέ, δερμάτινα φλατ πέδιλα. Επιπλέον, είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μπορείτε να το φοράτε καθ'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας.
Τιμή: 29,90 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Mothercare.

Απογευματινό φόρεμα, από τα Asos

Για τις ιδιαίτερες περιστάσεις της θερινής σεζόν, αυτό είναι ένα φόρεμα που θα ζήλευαν και οι μη-έγκυοι. Είναι από 100% πολυεστέρα, η φούστα του είναι από λεπτό πλισέ και έχει μικρό ζωνάκι στη μέση. Επιπλέον, είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μπορείτε να το φορέσετε σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης σας.
Τιμή: 42,02 ευρώ.
Αγοράστε το online από το Asos.com.

v