Γόβες peep toe σε τιμές για κάθε budget

Γόβες peep toe σε τιμές για κάθε budget

Δεν υπάρχει πέδιλο που να κολακεύει περισσότερο το γυναικείο πόδι από τις γόβες με peep toes, οι οποίες αναδεικνύουν τα περιποιημένα δάχτυλα και συνδυάζουν κομψότητα και καλοκαιρινή διάθεση.

Δείτε πέντε σχέδια που κλέβουν την καρδιά μας φέτος το καλοκαίρι, σε τιμές για κάθε budget.

Peep toes, New Look από το Asos

Το χρώμα είναι αναμφίβολα αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον στα συγκεκριμένα peep toes, με την κλασική κατά τα άλλα γραμμή, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με πολλές αποχρώσεις. Η τιμή, βέβαια, κάνει τη συγκεκριμένη αγορά ακόμα πιο ελκυστική. (Ύψος τακουνιού: 13 εκ.)

Τιμή: 26,50 ευρώ.

Αγοράστε τα online από το Asos.

Peep toes, Nikki Me από το MyShoe

Κλασικά και θηλυκά, αυτά τα κατακόκκινα peep toes, από συνθετικό λουστρίνι, θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Το ύψος του τακουνιού είναι 12 εκ., αλλά χάρη στη μαλακή φιάπα το περπάτημα γίνεται εύκολο.

Τιμή: 30,75 ευρώ.

Αγοράστε τα online από το MyShoe.

Peep toe, από τα Zara

Υπέροχο χρώμα, 60s αναφορές και τακούνι 14 εκ. για τις πολύ θαρραλέες. Οι πλατφόρμες αυτές συνδυάζονται εξίσου όμορφα με μακρύ φόρεμα αλλά και παντελόνι, αποπνέοντας boho στυλ.

Τιμή: 49,95 ευρώ.

Θα τα βρείτε στα καταστήματα Zara.

Peep toes, Steve Madden από τα Nak

Στο απόλυτο χρώμα του φετινού καλοκαιριού και με εντυπωσιακό fish skin σχέδιο, τα πέδιλα αυτά απευθύνονται σε όσες μπορούν με ευκολία να ισορροπούν στα 15 εκ.

Τιμή: 109 ευρώ.

Αναζητήστε στα καταστήματα Nak.

Πέδιλα Alitra, από τα Nine West

Αν αναζητάτε ένα peep toe που πραγματικά να κλέψει τις εντυπώσεις, για τις ιδιαίτερες βραδινές εμφανίσεις σας, το Alitra των Nine West δεν μπορεί να μη σας γοητεύσει. Διατίθεται και σε γκρι-μπεζ χρώμα. (Ύψος τακουνιού: 10 εκ.)

Τιμή: 129 ευρώ.

Αναζητήστε το στα καταστήματα Nine West.

v