Blogs

Τι φοβούνται τα παιδιά;

Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι φόβοι των παιδιών και πώς μπορείτε να τα βοηθήσετε να βρίσκουν δύναμη για να τους ξεπερνούν; Η μαμα-blogger του Mama365 έχει τις δικές της απαντήσεις.

Δωρεάν κλινική εξέταση μαστών από 2 – 16 Ιουνίου 2015 σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη

Δωρεάν κλινική εξέταση μαστών θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 16 Ιουνίου 2015, για νέες γυναίκες ηλικίας 20-39 ετών, από το «Άλμα Ζωής» σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη.

Η συνταγή της παιδικής φιλίας

Η μαμά-blogger του Mama365 αποκαλύπτει την συνταγή της παιδικής φιλίας, για να απολαμβάνουν τα παιδιά καθημερινά στο σχολείο!

Δωρεάν δερματολογικός έλεγχος από τις 4 έως τις 8 Μαΐου

Με αφορμή την «Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος», δερματολόγοι σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιούν ΔΩΡΕΑΝ δερματολογικούς ελέγχους από τις 4 έως τις 8 Μαΐου. Κλείστε άμεσα ραντεβού!

Μήνας υγείας στο ΙΑΣΩ με σημαντικές προσφορές!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, στις 7 Απριλίου, ο Όμιλος ΙΑΣΩ, για όλο το μήνα Απρίλιο, προσφέρει δωρεάν επισκέψεις σε γιατρούς και φυσικοθεραπείες.

Δωρεάν οδοντιατρικές εξετάσεις για μικρούς και μεγάλους

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Βουρτσίζουμε Μαζί» σε όλη την Αττική, οδοντίατροι του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής και Πειραιώς πραγματοποιούν δωρεάν οδοντιατρικές εξετάσεις στους Δήμους της Αττικής.

«Γιατί τα παρατάς;»: Τι πρέπει να κάνουμε όταν το παιδί εγκαταλείπει τις δραστηριότητές του;

Ποιος είναι ο ρόλος του γονιού όταν το παιδί επιλέγει να εγκαταλείψει μία δραστηριότητα που αγαπά; Η μαμά-blogger του Mama365 έχει την δική της απάντηση.

Προσφορές για προληπτικό έλεγχο και Μαστογραφία στα νοσοκομεία του ομίλου Υγεία

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, τα νοσοκομεία του ομίλου Υγεία προσφέρουν στις γυναίκες μειωμένες τιμές για προληπτικό έλεγχο υγείας και μαστογραφία.

"Καλό παιδικό θέατρο είναι το θέατρο που...": Η σημασία του θεάτρου για το παιδί και μία εξαιρετική παράσταση

Η μαμά-blogger του Mama365 εξηγεί τη σημασία του θεάτρου στην ζωή των παιδιών και προτείνει μία εξαιρετική παιδική παράσταση που αξίζει να δείτε!

Δωρεάν εξετάσεις μαστού σε όλες τις γυναίκες μέχρι τέλος Φεβρουαρίου

Δωρεάν εξετάσεις μαστού σε όλες τις γυναίκες θα γίνονται μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου σε νοσοκομεία και ΠΕΔΥ της Αθήνας.

v