Blogs

Χειμερινές εκπτώσεις 2015 από την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου

Ξεκινούν από τις 12/1 οι χειμερινές εκπτώσεις που θα διαρκέσουν έως τις 28/2. Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή 18/1.

«Φέρτε τα παιδιά στο Χιόνι»: Προσφορές και εκπλήξεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Από τις 12 έως τις 18 Ιανουαρίου 2015, στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, μια μοναδική προσφορά και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς σκιέρ!

«Nα μιλάς θετικά, να σκέφτεσαι θετικά...»: Ένα μάθημα ζωής για το παιδί

Συμβαίνει και στα παιδιά μερικές φορές να μη νιώθουν καλά. Η μαμά-blogger του Mama365 εξηγεί πώς έμαθε στις δίδυμες κόρες της να βλέπουν την ζωή με θετικό μάτι.

ΙΑΣΩ Παίδων: Δωρεάν παιδιατρικό check up για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού στις 11 Δεκεμβρίου, το ΙΑΣΩ Παίδων προσφέρει δωρεάν παιδιατρικό check up σε όσους κλείσουν ραντεβού έως τις 13/12.

Δωρεάν ημερίδα για γονείς: «Από τους δράκους στα Transformers» στο Μέγαρο Μουσικής

Μία ενδιαφέρουσα ημερίδα για τη σημειολογία του Ήρωα και τον ρόλο της μυθοπλασίας στην αγωγή και τον ψυχισμό των παιδιών, με δωρεάν είσοδο, περιμένει τους γονείς το Σάββατο 6/12 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ιασώ Παίδων: Προσφορά προληπτικού ελέγχου για την παιδική παχυσαρκία

Μια μοναδική προσφορά προληπτικού ελέγχου ετοίμασε το Ιασώ Παίδων για την παγκόσμια ημέρα παιδικής παχυσαρκίας, η οποία θα ισχύει έως τις 20 Νοεμβρίου.

«Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό το θέμα...»: Όταν το παιδί κλείνεται στον εαυτό του

Περί τα 6 τους χρόνια, τα περισσότερα παιδιά κλείνονται στον εαυτό τους και δεν μιλούν για ό,τι τα απασχολεί. Η μαμά-blogger του Mama365 συμβουλεύει πώς να βοηθήσετε το παιδί να σας ανοιχτεί.

Ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις από 1η Νοεμβρίου

Ξεκινούν το Σάββατο οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις που θα διαρκέσουν έως τις 10 Νοεμβρίου. Ανοικτά τα μαγαζιά την Κυριακή, 2/11.

Προσφορά Prénatal: Διάλεξε, ξεκόλλησε και κέρδισε!

Ξεκίνησε στην Prénatal η ξεχωριστή προσφορά «Διάλεξε, ξεκόλλησε και κέρδισε» σε είδη βρεφανάπτυξης, στην οποία πρωταγωνιστές είστε εσείς!

Οικονομικά πακέτα σχολικών και αθλητικών check up από το Ιασώ Παίδων

Πακέτα σχολικών και αθλητικών check up για παιδιά σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές προσφέρει το Ιασώ Παίδων, έως τις 4 Οκτωβρίου.

v