Blogs

Φθινοπωρινό Bazaar της Henkel με έκπτωση 70% στα προϊόντα

Από τις 13 έως τις 16 Οκτωβρίου επισκεφθείτε το Βazaar Φροντίδας & Ομορφιάς της Henkel και βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα με έκπτωση έως και 70%.

Πώς να ταΐζετε πιο εύκολα τα δίδυμα

Η μαμά διδύμων-blogger δίνει πολύτιμες συμβουλές για το πώς να ταΐζετε εύκολα και αποτελεσματικά τα δίδυμα μωρά σας, από την γέννηση και κατά τον πρώτο χρόνο της ζωής τους!

Πώς να βάλεις σε πρόγραμμα τα δίδυμα μέχρι τον πρώτο χρόνο

Μια μαμά διδύμων ενός έτους εξηγεί γιατί το πρόγραμμα είναι το Α και το Ω στην ομαλή ανατροφή τους και περιγράφει πώς το κατάφερε εκείνη.

Δωρεάν θερινά προγράμματα για παιδιά ανέργων από το Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής

Το Μουσείο Νεώτερης Κεραμεικής οργανώνει δωρεάν θερινά προγράμματα για παιδιά ανέργων, με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας του γονέα.

«Ο μισοκοκοράκος»: Κουκλοθέατρο με 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός

Κάντε κράτηση εγκαίρως και απολαύστε το κουκλοθέατρο «Μισοκοκοράκος» με δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.

Γιορτάστε τις Aπόκριες με... εκπτώσεις από τα PerfectΤoys!

Αυτές τις Απόκριες επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις σε αποκριάτικα είδη που προσφέρουν τα PerfectToys Pantazopoulos και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε δωρεάν στολές!

Η «κοροϊδία» στο σχολείο

Τα «διαφορετικά» παιδιά συχνά πέφτουν θύματα κοροϊδίας στο σχολείο. Το φαινόμενο αυτό απαιτεί τον επιδέξιο χειρισμό των γονέων, για να το αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά και να μην πληγώσουν περισσότερο το παιδί.

Δωρεάν μαστογραφίες από τον Δήμο Ελευσίνας για γυναίκες από 40 έως 69 ετών

Ο Δήμος Ελευσίνας προσφέρει τη δυνατότητα σε γυναίκες από 40 έως 69 ετών να κάνουν δωρεάν μαστογραφία την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου.

Δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις για ανασφάλιστες και άπορες γυναίκες στο Αρεταίειο

Στο Αρεταίειο, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, θα προσφέρονται δωρεάν γυναικολογικές εξετάσεις, ψηλάφηση μαστού και Τεστ Παπανικολάου για άπορες και ανασφάλιστες γυναίκες.

Μεγάλες προσφορές σε παιδικά είδη από το Happy Kid Club!

Το Happy Kid Club προσφέρει στους γονείς αμέτρητες προσφορές σε παιδικά είδη, αλλά και σε παιδότοπους και παιδικούς σταθμούς. Μάθετε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες!

v