Πρωτότυπες και οικονομικές ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι σας

Πρωτότυπες και οικονομικές ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι σας

Το σαλόνι είναι χώρος χαλάρωσης και ξεκούρασης. Είναι ο χώρος όπου θα δούμε τηλεόραση, θα υποδεχτούμε τους φίλους μας, θα τσιμπήσουμε κάτι ελαφρύ, θα κάνουμε όμορφες συζητήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Για το λόγο αυτό θέλουμε να είναι όσο πιο φιλόξενος, βολικός αλλά και στιλάτος γίνεται. Βρήκαμε τρόπους για να κάνετε μικρές αλλαγές στο σαλόνι σας που θα σας κοστίσουν λίγα αλλά θα σας αλλάξουν όλη τη διάθεση.

Πολύχρωμες κουρτίνες

Αγοράστε οικονομικές κουρτίνες σε έντονα χρώματα και κρεμάστε τις στον χώρο. Θα φωτίσουν, θα δώσουν χαρά και κυρίως θα αλλάξουν όλη την ατμόσφαιρα. 

Πράσινο φόντο

Το πράσινο είναι χρώμα που ηρεμεί και μπορείτε να το βάλετε στο σαλόνι σας κρεμώντας πίνακες ή απλώνοντας χαλιά με σχέδια σε αυτήν την απόχρωση. 

Κοριτσίστικη διάθεση

Μπορείτε να βγάλετε τον ρομαντισμό που κρύβετε μέσα σας με επιλογή ροζ αντικειμένων, όπως ένα βάζο, διάσπαρτα κεριά ή λεπτομέρειες στην κουρτίνα. 

Αυτοσχέδια βιβλιοθήκη 

Το κομοδίνο που μέχρι πρότινος χρησίμευε για να βάλετε πάνω τα ασημικά σας μπορεί να μεταμορφωθεί εύκολα σε μια βιβλιοθήκη με διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

Πρωτότυποι συνδυασμοί

Μαξιλάρια και ριχτάρια στον χώρο, σε ευφάνταστους συνδυασμούς, μπορούν να κάνουν τη διαφορά και να δημιουργήσουν έντονη παιχνιδιάρικη διάθεση.

Καθρέφτες και φωτιστικά

Mε απλούς τρόπους δώστε φως στο δωμάτιο κατασκευάζοντας τα δικά σας αντικείμενα, όπως ένα κρεμαστό φωτιστικό ή ένας διακοσμητικός καθρέφτης. 

Δείτε εδώ πώς θα διακοσμήσετε τους τοίχους με δικές σας δημιουργίες!

Φυτά στον χώρο

Αγοράστε τα αγαπημένα σας φυτά και τοποθετήστε γλάστρες σκόρπιες μέσα στον χώρο. Θα τον αναζωογονήσουν στη στιγμή και θα σας χαλαρώσουν απίστευτα. 

Εκκεντρική πινελιά

Με μια επίσκεψη σε ένα παλαιοπωλείο μπορείτε να αποκτήσετε πολύ φτηνά διακοσμητικά αντικείμενα. Επιλέξτε κάτι εκκεντρικό, όπως ένα ζώο ή ένα μικρό άγαλμα.

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να διακοσμήσετε το χώρο με παλιά αντικείμενα!

Ντισκομπάλες στον τοίχο

Οι ντισκομπάλες στον τοίχο θα κάνουν το σαλόνι σας να μοιάζει με αίθουσα χορού! Και αν δεν συμβεί αυτό σίγουρα θα δώσουν στην ατμόφαιρα μια δόση καλλιτεχνίας. 

Κατασκευές με κουτιά

Πάρτε κουτιά και χρησιμοποιώντας κόλες κάντε μια μικρή και εύκολη κατασκευή. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να τοποθετήσετε στους τοίχους διακοσμητικά αντικείμενα.

Πηγή: hgtv.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v