Sites αγγελιών εργασίας: Ο χρυσός οδηγός για να βρείτε δουλειά

Sites αγγελιών εργασίας: Ο χρυσός οδηγός για να βρείτε δουλειά

Στις μέρες που ζούμε, η αναζήτηση δουλειάς κρίνεται πιο αναγκαία από ποτέ. Σε συνθήκες άκρατης ανεργίας, εκείνο που έχει σημασία είναι να βρεθεί ο πιο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος που θα σας οδηγήσει στην επιθυμητή δουλειά. Αν η πλατφόρμα του ίντερνετ σας φαίνεται χαώδης, μην ανησυχείτε! Βρήκαμε τους διαδικτυακούς τόπους που θα ξεκλειδώσουν την πόρτα της επιτυχίας (ή τουλάχιστον θα σας αυξήσουν τις πιθανότητες!).

Jobseeker: Μπορείτε να βρείτε θέσεις εργασίας ανάλογα με την ειδικότητά σας σε μια αρκετά κατατοπιστική λίστα. Ο δικτυακός τόπος μοιάζει εύκολος, μιας και ζητάει να βάλετε σε μηχανή αναζήτησης τη ειδικότητα που σας ενδιαφέρει και αναλόγως σας ενημερώνει για τις θέσεις που έχουν βρεθεί.

Skywalker: Περιέχει πληθώρα θέσεων εργασίας ιδιωτικού τομέα, η αναζήτηση των οποίων πραγματοποιείται μέσα από κατηγοριοποίηση των θέσεων ανά επιστήμη και ειδικότητα. Από τα πιο κατατοπιστικά sites αναζήτησης εργασίας, δίνει τη δυνατότητα να ανεβάσετε το βιογραφικό σας για να διευκολυνθείτε στον στόχο σας.

Kariera: Διαδικτυακός τόπος που βοηθά τον χρήστη να βρει την δουλειά που θέλει με μια πολύ χρήσιμη και αναλυτική μηχανή αναζήτησης. Εξαιρετικά εύχρηστο και ιδιαίτερα κατατοπιστικό σε εξειδικευμένες θέσεις εργασίας που χρειάζονται μεγαλύτερο χρόνο προκειμένου κάποιος να την ανακαλύψει.

Zhteitai:  Ιστοσελίδα που περιέχει όλες τις προκηρύξεις του δημοσίου, αλλά και πληθώρα πληροφοριών για εργασιακά και όχι μόνο θέματα. Μπορείτε να αναζητήσετε την εργασία που θέλετε ενώ ταυτόχρονα να ανακαλύψετε πληροφορίες που είναι εξαιρετικά χρήσιμες για την ειδικότητά σας.

Υourse: Τόπος μέσω του οποίου μπορείτε να ψάξετε την εργασία που επιθυμείτε, βάζοντας κριτήρια και παράγοντες στην αναζήτησή σας. Το site είναι πολύ εύκολο και ευχάριστο στην πλοήγηση ενώ δίνει τη δυνατότητα για βρείτε αγγελίες πάνω στο αντικείμενό σας σε όλη την Ελλάδα.

Jobsite:  Αναζητήστε την εργασία που ψάχνετε με πολύ απλή πλοήγηση μέσα στο site. Πρόκειται για μια μηχανή αναζήτησης αγγελιών θέσεων εργασίας, με το μεγάλο πλεονέκτημά της τη διαρκή ανανέωση των αγγελιών και τη μεγάλη ποικιλία σε όλους τους κλάδους εργασίας.

Aggeliopolis: Πλήρως ενημερωμένο site με αγγελίες για εργασία σε όλη την Ελλάδα. Μπορείτε να ανακαλύψετε τη θέση που θέλετε ανάλογα με την ειδικότητα, την ημερομηνία, την εταιρεία και με το μέρος που επιθυμείτε να εργαστείτε. Ανανεώνεται πολύ συχνά. 

Career.duth: Περιέχει πληροφορίες για πάρα πολλά εργασιακά θέματα και είναι ένα από τα μεγαλύτερα sites του τομέα στην Ελλάδα. Μπορείτε να βρείτε εργασία σε ερευνητικούς φορείς, σε φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε εκπαιδευτικούς φορείς και βέβαια στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα.

Careerjet.gr: Πλήρως ενημερωμένη μηχανή αναζήτησης για θέσεις εργασίας που αφορούν σε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Βάζετε τη θέση που επιθυμείτε στη μηχανή αναζήτησης και βρίσκετε εύκολα όλα τα δεδομένα που είναι αντίστοιχα καταχωρημένα στην σελίδα.

Ο.Α.Ε.Δ.: Η ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ παρέχει πληροφορίες για θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα, επιδόματα – παροχές, νέες δράσεις και προγράμματα καθώς και θέματα οδηγού του πολίτη. Εξαιρετικά σημαντική σελίδα στην περίπτωση που είστε άνεργη και επιθυμείτε να έχετε μια σφαιρική εικόνα του εργασιακού τοπίου.

Μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στις ιστοσελίδες εταιρειών ανθρώπινου δυναμικού, όπως είναι οι Manpower Group, Randstand και η Adecco, οι οποίες μπορούν να σας κατευθύνουν και να σας καθοδηγήσουν σε μια πιο εύκολη, γρήγορη και κυρίως αποτελεσματική εύρεση εργασίας. Καλή επιτυχία!

v