Μπότες 2014: Η μόδα στα πόδια σας μέχρι 70 ευρώ!

Μπότες 2014: Η μόδα στα πόδια σας μέχρι 70 ευρώ!

Έρχεται χειμώνας βαρύς, λένε οι μετεωρολόγοι, και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε για να τον αντιμετωπίσουμε στις επικείμενες βόλτες μας είναι να φορέσουμε ζεστές και κομψές μπότες που θα μας κρατούν ζεστές από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Και επειδή, πάντα ...λιμπιζόμαστε ένα επιπλέον ζευγάρι, ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο μοδάτα σχέδια της αγοράς σε τιμές που δεν ξεπερνούν τα 70 ευρώ!

Μπότες Mod, Tsakiris Mallas

Casual και στιλάτες μπότες σε πράσινο καστόρι, με φλατ τακούνι. Διατίθενται ακόμα σε μπορντώ, μπεζ, μπλε και μαύρο. Ταιριάξτε τις με ένα όμορφο φλοράλ φόρεμα και οπάκ καλσόν.

Τιμή: 69 ευρώ.

Θα τις βρείτε στα καταστήματα Tsakiris Mallas.

Μπότες Naughty Monkey, Nak

Καφέ σουέντ μπότες σε καουμπόικο στιλ, με χαμηλό τακούνι και διακοσμητικά λουράκια. Ταιριάξτε τις με κολάν και ένα φαρδύ πουλόβερ ή με ένα μάλλινο κοντό φόρεμα και οπάκ καλσόν. Διατίθενται και σε μαύρο.

Τιμή: 49 ευρώ (προσφορά από 179 ευρώ).

Θα τις βρείτε μόνο στο online κατάστημα, των καταστημάτων Nak.

Δερμάτινες μπότες, Pull and Bear

Δερμάτινες μπότες σε ροκ στιλ, με μεταλλική λεπτομέρεια στο κέντρο, μπροστά. Προτιμήστε τις για βραδινές εμφανίσεις, συνδυασμένες με μαύρο κολάν και ένα ημιδιάφανο μακρύ πουκάμισο ή και με τζιν-σωλήνα.

Τιμή: 69,99 ευρώ.

Θα τις βρείτε στα καταστήματα Pull & Bear.

Ψηλοτάκουνες μπότες, Migato

Ψηλοτάκουνες casual μπότες με κορδόνια και μάλλινη λεπτομέρεια στο τελείωμα. Συνδυάζονται ιδανικά με ντένιμ φούστα και πουλόβερ ή με στενό τζιν και ζιβάγκο. (Ύψος τακουνιού 7 εκ.)

Τιμή: 70 ευρώ.

Θα τις βρείτε στα καταστήματα Migato.

Γαλότσα με συνδυασμό υλικών, Zara

Κομψές μαύρες γαλότσες που συνδυάζουν δύο διαφορετικά υλικά, ιδανικές για τις πολύ βροχερές ημέρες. Συνδυάζονται τέλεια με ένα καρό στενό παντελόνι και μαύρο ζιβάγκο ή με εμπριμέ φόρεμα και οπάκ καλσόν.

Τιμή: 39,95 ευρώ.

Θα τις βρείτε στα καταστήματα Zara.

Μπότες s. Oliver Baris

Μπότες από συνθετικό δέρμα με γούνινη φόδρα και συνθετική σόλα. Διατίθενται σε χρώμα ταμπά-μπεζ, της φωτογραφίας, και μαύρο. Συνδυάζονται τέλεια με τζιν παντελόνι και καρό πουκάμισο ή με στενό χακί παντελόνι τύπου μιλιτέρ και πουλόβερ.

Τιμή: 63 ευρώ.

Θα τις βρείτε στα καταστήματα Gianna Kazakou.

v