Τεστ εγκυμοσύνης: Η αγωνία της αναμονής σε 11 ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα!

Τεστ εγκυμοσύνης: Η αγωνία της αναμονής σε 11 ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα!

Είτε ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που προσπαθούν απεγνωσμένα να αποκτήσουν παιδί είτε βρίσκεστε στην απέναντι όχθη και είστε απόλυτα ικανοποιημένες με τα παιδιά που ήδη έχετε, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα 3 λεπτά της αναμονής για τα αποτελέσματα του τεστ εγκυμοσύνης σας φαίνονται αιώνας!

Μέχρι να εμφανιστούν οι ροζ γραμμούλες (ή να μην εμφανιστεί τίποτα) τα πρώτα συμπτώματα της αγωνίας μετατρέπονται σιγά-σιγά σε ένα κύμα πανικού... Για την ακρίβεια, τα στάδια αναμονής των αποτελεσμάτων του τεστ έχουν λίγο-πολύ ως εξής:

1. Ξεκινάς να ουρείς και συνειδητοποιείς ότι αντί για το τεστ βρέχεις τα χέρια σου –και κάπως έτσι ξεκινούν τα πρώτα σημάδια πανικού.

2. Συγκρατείς τα ούρα σου για ένα δευτερόλεπτο, βάζεις το τεστ στην σωστή θέση και ξεφυσάς με ανακούφιση που αυτή τη φορά το κάνεις σωστά.

3. Αφού τελειώσεις, τοποθετείς το τεστ στον πάγκο του μπάνιου και το καθαρίζεις όπως-όπως από τα ούρα.

4. Ανεβάζεις το εσώρουχο και βάζεις χρονόμετρο στο κινητό. Στη συνέχεια φεύγεις από το μπάνιο για να περιμένεις εκτός.

5. Αρχίζεις να περπατάς πάνω-κάτω στο δωμάτιο.

6. Και μετά αρχίζεις να ονειροβατείς με την σκέψη ότι ένα μικρό ανθρωπάκι μπορεί να έχει αρχίσει να μεγαλώνει στην κοιλιά σου (πω πω!)

7. Στη συνέχεια επανέρχεσαι στην πραγματικότητα και συνειδητοποιείς ότι μπορεί όντως να είσαι έγκυος –το θέλεις πραγματικά αυτό; Είναι η σωστή στιγμή να γίνεις (ξανά) μαμά;

8. Και μετά αρχίζεις να λες στον εαυτό σου «έλα μωρέ, όλα καλά θα είναι! Όλα μια χαρά!»

9. Την επόμενη στιγμή βέβαια πανικοβάλλεσαι και λες «Παναγίτσα μου! Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω αυτό! Δεν είμαι έτοιμη για κάτι τέτοιο!»

10. Ξαφνικά «χτυπά» ο χρονοδιακόπτης. Ντιν! Ντιν! Έφτασε η στιγμή της αλήθειας!

11. Θεέ μου! Είναι θετικό! Είσαι έγκυος! Αρχίζεις να γελάς και μετά σου έρχονται δάκρυα... Τα πιο γλυκά δάκρυα που γεύτηκες ποτέ στην ζωή σου! Θα γίνεις μαμά!!

Πηγή: thestir.cafemom

v