Core Wellness: H απάντηση της TENA στην γυναικεία ακράτεια

Core Wellness: H απάντηση της TENA στην γυναικεία ακράτεια

Γεγονότα ορόσημα στην ζωή μιας γυναίκας, όπως η εγκυμοσύνη, ο τοκετός και η εμμηνόπαυση ενδέχεται να προκαλέσουν πιέσεις στο πυελικό έδαφος, με αποτέλεσμα τη σταδιακή μείωση ελέγχου της ουροδόχου κύστης. Η TENA με σύμμαχο τα προϊόντα της σειράς TENA Lady, διοργανώνει δωρεάν σεμινάρια* με την ειδική σε θέματα φυσιοθεραπείας, κα. Φωτεινή Λάγαρη, τα οποία προλαμβάνουν και βελτιώνουν την ακράτεια της ουροδόχου κύστης.

Η TENA σας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσετε το Πρόγραμμα Εκγύμνασης των Μυών Πυελικού Εδάφους, με στόχο την ανάκτηση του ελέγχου του σώματός σας. Μέσα από το πρόγραμμα Core Wellness, επιτυγχάνονται πολλαπλά οφέλη για το ουροποιητικό σύστημα, με εύκολες ασκήσεις που ενδυναμώνουν την περιοχή της λεκάνης, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζονται οριστικά έως και το 70% των περιστατικών ακράτειας ούρων.

Τα σεμινάρια Core Wellness, διοργανώνονται κάθε μήνα και έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν γυναίκες κάθε ηλικίας, ανεξάρτητα από τη φυσική τους κατάσταση. Επίσης τα σεμινάρια είναι διαθέσιμα δωρεάν και σε DVD, αλλά και στο κανάλι της TENA, στο youtube.com.

Αντιμετωπίστε τα σημάδια της ακράτειας με τη βοήθεια της TENA και ζήστε την κάθε μέρα ξέγνοιαστα και ανάλαφρα!

*Γραμμή επικοινωνίας ΤΕΝΑ Care Club 800 800 3000 χωρίς χρέωση.

Για την ΤΕΝΑ

Η TENA, ηγετικό brand της SCA Hygiene Products, δραστηριοποιείται στο χώρο των προϊόντων υγιεινής και αποτελεί την Νο1 μάρκα παγκοσμίως στην κατηγορία των προϊόντων για την αντιμετώπιση της ακράτειας. Διεθνώς αναγνωρίζεται για την καινοτομία της και τα πρότυπα υγιεινής που θέτει για τη σύγχρονη κοινωνία. Στόχος της είναι να βελτιώσει τη ζωή όλων των ατόμων που ζουν έχοντας ακράτεια. Πρόκειται για ένα ιατρικό σύμπτωμα, και όχι πρόβλημα, που ταλαιπωρεί σήμερα εκατομμύρια γυναίκες και άντρες σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, μια στις τέσσερις γυναίκες θα παρουσιάσουν κάποια μορφή αδυναμίας της ουροδόχου κύστης κατά τη διάρκεια της ζωής τους και ένας στους δέκα άντρες.

Στόχος της ΤΕΝΑ είναι να ενθαρρύνει, να ενδυναμώνει και να υπενθυμίζει στους καταναλωτές της ότι η ζωή είναι γεμάτη δυνατότητες.

v