Sites προσφορών: Οι 5 καλύτερες διευθύνσεις για οικονομικές παιδικές αγορές!

Sites προσφορών: Οι 5 καλύτερες διευθύνσεις για οικονομικές παιδικές αγορές!

Όσο κι αν η οικονομική κρίση συνεχίζει να ταλαιπωρεί τις περισσότερες οικογένειες, όσο κι αν πασχίζουμε όλοι με κάθε τρόπο να μειώσουμε τα προσωπικά μας έξοδα, όταν έρχεται η ώρα να ξοδέψουμε για το παιδί, οι περισσότεροι γονείς αναζητάμε το καλύτερο! Είτε «έχουμε» είτε «δεν έχουμε» δεν θέλουμε να στερούμε στα παιδιά ούτε τις βόλτες τους ούτε υλικά αγαθά –τουλάχιστον όχι τα απαραίτητα. Υπάρχει, όμως, τρόπος ακόμα και έτσι να κάνουμε οικονομία!

Οι περισσότεροι από εσάς γνωρίζετε τα εκατοντάδες deal sites που υπάρχουν στο ίντερνετ, μέσω των οποίων μπορείτε να βρείτε σημαντικές ευκαιρίες για αγορές που ίσως υπό τις αρχικές τους τιμές να μην πραγματοποιούσατε. Το πρόβλημα με αυτά τα sites είναι ακριβώς το γεγονός ότι είναι αμέτρητα! Και εξίσου ανυπολόγιστος είναι και ο χρόνος που χρειάζεται κανείς για να τα... ξεψαχνίσει.

Με σκοπό να δώσουν λύση στο πρόβλημα αυτό, δημιουργήθηκαν τα λεγόμενα deal aggregators, sites δηλαδή που συγκεντρώνουν όλες τις προσφορές από όλα τα υπόλοιπα deal sites για να μην απελπίζεται ο χρήστης ψάχνοντας. Και εμείς, προκειμένου να σας κάνουμε την ζωή ακόμα πιο εύκολη, ξεχωρίσαμε τα 5 deal aggregators στα οποία θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές για το παιδί, καθώς και για όλη την οικογένεια!

Tsibato

Στο υπερ-εύχρηστο Tsibato θα βρείτε, μεταξύ άλλων, την κατηγορία Παιδί / Οικογένεια, στην οποία περιλαμβάνονται προσφορές για παιδικές δραστηριότητες (π.χ. ιππασία, αναρρίχηση, προγράμματα για παιδικά πάρτι από κλόουν και όχι μόνο, είσοδο σε παιδότοπο κ.λ.π.), καθώς και για αγορές παιδικών ειδών, όπως καρότσια, καθίσματα αυτοκινήτου «προίκες» για βρεφικές κούνιες κ.α. και όλα αυτά με έκπτωση από 50% έως 70%!

Alepouditsa

Το κορυφαίο deal aggregator site διαθέτει μία εξίσου πλούσια σε προϊόντα για το παιδί κατηγορία: Θέλετε προσφορές για πρόγραμμα σε παιδικό πάρτι; Θέλετε προσφορές για καλοκαιρινά camps; Θέλετε χαλί για το παιδικό δωμάτιο; Ακόμα και κλειδαριές ασφαλείας για να έχετε την οικογένειά σας ασφαλή, αλλά και αποχυμωτές για παιδικούς χυμούς θα βρείτε εκεί, με έκπτωση τουλάχιστον στο μισό από τις αρχικές τους τιμές!

Bonus Deals

Στην κατηγορία Παιδί-Οικογένεια του Bonus Deals θα βρείτε προσφορές για 17 κονσόλες παιχνιδιών, για 12 παιδότοπους και για 886 παιχνίδια και όλα αυτά με έκπτωση της τάξης του 50%! Τι άλλο θέλετε; Επίσης, από εκεί μπορείτε να αγοράσετε και πολλά προϊόντα των Jumbo!

Ola Deals

Μπορεί το Ola Deals να μην διαθέτει ξεχωριστή κατηγορία για το παιδί, όμως και εκεί θα βρείτε σημαντικές προσφορές για όλη την οικογένεια, όπως τρομερές εκπτώσεις σε οικογενειακά ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, εξαιρετικές προσφορές σε εστιατόρια, ενώ στην κατηγορία Δραστηριότητες θα βρείτε πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις για το παιδί!

My Deals

Αντίστοιχης φιλοσοφίας και το My Deals, δεν έχει ξεχωριστή κατηγορία για το παιδί, αλλά βάζοντας την λέξη-κλειδί «παιδί» θα σας εμφανιστούν αμέτρητες προσφορές με εκπτώσεις της τάξης του 40% και 50% για διαμονή σε οικογενειακά ξενοδοχεία, σε όλη την Ελλάδα, καθώς και ορισμένες προτάσεις «Διασκέδασης», π.χ. σε παιδότοπους ή σε κέντρα ιππασίας!

Καλή βόλτα στην πιο συμφέρουσα ηλεκτρονική αγορά!

v