Στάση «γυναίκα από πάνω»: 5 τρόποι να την απογειώσετε

Στάση «γυναίκα από πάνω»: 5 τρόποι να την απογειώσετε

Μπορεί να μην είναι το αγαπημένο σας να κάνετε όλη τη δουλειά στο σεξ, αλλά είναι σίγουρα το δικό του. Συγκεντρώσαμε και προτείνουμε έξι παραλλαγές της στάσης «η γυναίκα από πάνω» για όσες  -πρόθυμες και ηρωικές- προτιμούν να έχουν τον έλεγχο, αλλά και για τις γενναιόδωρες που θέλουν να χαρίσουν στο σύντροφό τους μερικές στιγμές ερωτικής τεμπελιάς. Δοκιμάστε τις  -θα (σ)εκστασιαστεί.

Τα μπρός-πίσω #1

Ξεκινώντας με τα απλά, δοκιμάστε αυτή την όχι ιδιαίτερα απαιτητική στάση. Καθίστε πάνω στον καλό σας και, χωρίς ντροπή, γυρίστε του την πλάτη. Τοποθετήστε τα πέλματά σας πάνω στο στρώμα -ή όποια άλλη επιφάνεια έχετε επιλέξει- και ρίξτε το βάρος σας σ' αυτά. Κρατηθείτε από τον κορμό ή τους γλουτούς του και απολαύστε την κάθετη διείσδυση.

Τα μπρός-πίσω #2

Πηγαίνετε την προηγούμενη στάση ένα βήμα πιο πέρα, λυγίζοντας τη μέση σας και σκύβοντας πάνω από τα πόδια του συντρόφου σας. Το βάρος σας σ' αυτή την περίπτωση θα είναι μοιρασμένο σε παλάμες και γόνατα και η υπό γωνία διείσδυση υπόσχεται διέγερση σε... όλα τα μέτωπα.

«Γοργόνα»

Αυτή η στάση θα μπορούσε επίσης να λέγεται και "το ανάποδο ιεραποστολικό". Συνδυάζει τα εξής δύο προσόντα: Δεν απαιτεί καλή φυσική κατάσταση και υπόσχεται κλειτοριδική διέγερση. Ξαπλώστε πάνω στο σύντροφό σας, ενώστε τα πόδια σας και τοποθετήστε τα πάνω στα δικά του. Βάλτε τις παλάμες δεξιά και αριστερά των χεριών του και χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να κινηθείτε μπροστά και πίσω.

Στάση «Λωτός»

Αυτή η στάση απαιτεί τη συμμετοχή και των δύο, αλλά τεχνικά εσείς είστε από πάνω. Καθίστε πάνω του και ζητήστε του να ανασηκωθεί. Τυλίξτε τα πόδια σας γύρω από τη μέση του και αφήστε το σύντροφό σας να σας κρατήσει από τη μέση. Η ανασηκωμένη στάση του και η γωνία διείσδυσης θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

(Μ)πλέξιμο

Πρόκειται για στάση-γροθιά στο σεξουαλικό κατεστημένο. Εκπλήξτε τον σύντροφό σας (και τον εαυτό σας) κατ' αρχάς γυρίζοντας πλάτη και δευτερευόντως, γυρνώντας ελαφρά στο πλάι και βάζοντας το λυγισμένο πόδι του ανάμεσα στα δικά σας. Η τριβή θα λειτουργήσει για ακόμη μία φορά προς όφελός σας. 

Οι φωτογραφίες προέρχονται από το cosmopolitan.com

v