10 υπέροχα και οικονομικά δώρα για τα παιδιά σας

10 υπέροχα και οικονομικά δώρα για τα παιδιά σας

Οι γιορτές πλησιάζουν, και είναι καιρός για δώρα! Κι έχουμε πολλά πράγματα να υπολογίσουμε διαλέγοντας το σωστό δωράκι για το παιδί μας… Θέλουμε κάτι διασκεδαστικό, ενδιαφέρον, μα και εκπαιδευτικό. Εντάξει, να έχει και καλή τιμή. Γι’ αυτό και τρέξαμε στα καταστήματα Public, αναζητώντας τα καλύτερα και πιο ποιοτικά δώρα για το παιδί, και αυτές είναι οι επιλογές μας!

Play-Doh Dohvinci στα €6,99

Για τους μικρούς φίλους που είναι μεγάλοι… καλλιτέχνες, τα πολύχρωμα πλαστοζυμαράκια Play-Doh Dohvinci θα εμπνεύσουν το παιδί σας να φτιάξει τρισδιάστατα αριστουργήματα. Φτιαγμένα από μη τοξικά υλικά, που είναι ασφαλή για τα παιδιά – ακόμα κι αν κατά λάθος τα φάνε – τα Dohvinci θα ξυπνήσουν τον αρτίστα που κρύβει μέσα του κάθε παιδί!

Monopoly Junior στα €14,99

Όπως και να το κάνουμε, αυτό το επιτραπέζιο αποτελεί σταθερή αξία για ατέλειωτες ώρες οικογενειακής διασκέδασης – μαθαίνοντας και στα παιδιά με έξυπνο τρόπο λίγα πράγματα για την οικονομία. Αν, πάλι, θέλετε κάτι πιο… μαγικό, γιατί να μην επιλέξετε την έκδοση Monopoly Junior Frozen, στα €16,99 [http://www.public.gr/product/kids-and-toys/board-games/paidika-epitrapezia/epitrapezio-monopoly-junior-game-frozen-edition/prod7250726pp/] και να αγοράσετε τις μαγικές τοποθεσίες της Αρεντέλα παρέα με την Άννα, την Έλσα και τον λατρεμένο χιονάνθρωπο Όλαφ!

Ημερολόγιο 2016 Minions στα €10,90

Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, τα αξιολάτρευτα Minions, συνοδεύουν το παιδί σας σε ολόκληρη την χρονιά του σ’ αυτό το χρήσιμο ημερολόγιο, για να προγραμματίζει όλες του τις δραστηριότητες με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

USB Sticks με τα Minions και τους Simpsons

Αποθηκεύστε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε με αυτά τα σούπερ USB Sticks που έχουν την μορφή αγαπημένων ηρώων. Λατρέψαμε το… Αιγυπτιακό Minion με χωρητικότητα 8GB, στα €15,99 και τον σκανταλιάρη Bart Simpson που κουβαλάει πάνω του 16GB δεδομένων, μόνο με €25,99!

Tablet Bitmore ColorTab 9 στα €69,90

Για τα πιο μεγάλα παιδιά, ένα tablet για να επικοινωνούν, να παίζουν αλλά και να κάνουν εργασίες όπου κι αν βρίσκονται είναι το ιδανικό δώρο. Κι εμείς προτείνουμε το φοβερό Bitmore ColorTab 9, με οθόνη εννέα ιντσών, αποθηκευτικό χώρο 8GB και τετραπύρηνο επεξεργαστή. Το βρίσκουμε σε χρώμα λευκό, κίτρινο και γαλάζιο, και αναφέρουμε πως είναι το tablet με την καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης στην κατηγορία του!

Laptop στην… τσέπη!

Με το Ideacentre Lenovo PC Stick, στα €159, το παιδί σας μπορεί να μετατρέψει κάθε οθόνη σε υπολογιστή. Είναι ένας υπολογιστής 15 χιλιοστών, με 2GB RAM, αποθηκευτικό χώρο μέχρι και 32GB και λειτουργικό σύστημα Windows 8.1.

Και ενώ καλά είναι τα παιχνίδια και τα gadget κάθε τύπου, τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα καλό βιβλίο, ορίστε μερικές επιλογές μας – για να μάθει κάθε παιδί από νωρίς την αξία της λογοτεχνίας, αλλά και μερικά χρήσιμα μαθήματα…

“Φρικαντέλα: Η μάγισσα που μισούσε τα κάλαντα” του Ευγένιου Τριβιζά στα €11,94

Το πασίγνωστο παραμύθι του αγαπημένου όλων των παιδιών Ευγένιου Τριβιζά, πάνω στην ώρα για τις χριστουγεννιάτικες γιορτές. Η Φρικαντέλα είναι μια μάγισσα κακιά, τόσο κακιά που μισεί κάθε τι καλό στον κόσμο. Μα πάνω απ’ όλα, μισεί τα κάλαντα! Γι’ αυτό και κλέβει τις φωνές όλων των παιδιών και τις φυλακίζει μέσα σε μπαλόνια! Πώς θα εξελιχθεί αυτή η χριστουγεννιάτικη περιπέτεια;

Παιχνίδια Star Wars Episode VII

Για τους μικρούς μας… geeks, η μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών από την έβδομη ταινία Star Wars θα κάνει τα παιδιά σας να νιώσουν σαν Stormtroopers, με μία μάσκα ή το σούπερ ηλεκτρονικό φωτόσπαθο, ή ακόμα και σαν τον λατρεμένο συμπρωταγωνιστή Chewbacca με την μάσκα που… αλλάζει την φωνή!

“75 συμβουλές για να επιβιώσεις στο σχολείο” της Μαρίας Φρίσα στα €6,93

Πόσο δύσκολη μπορεί να γίνει η ζωή στα 12; Αρκετά, και η συγγραφέας το καταλαβαίνει απόλυτα αυτό. Γι’ αυτό και έφτιαξε ένα σούπερ εγχειρίδιο έμπνευσης για κάθε παιδί. Χρήσιμες συμβουλές, δοσμένες με διασκεδαστικό τρόπο, αλλά και πολλά αυτοκόλλητα και… μαθήματα σκίτσου!

“Το καπλάνι της βιτρίνας” της Άλκης Ζέη στα €7,66

Ίσως ένα από τα κλασσικότερα βιβλία παιδικής λογοτεχνίας, που μεγάλωσε γενιές και γενιές παιδιών. Δύο μικρές αδερφές που ζουν σ’ ένα νησί, ακούν τις ιστορίες του παππού τους και του ξαδέρφου τους, για το καπλάνι – τον βαλσαμωμένο τίγρη – που βρίσκεται στην μεγάλη σάλα του σπιτιού. Μια κλασική ιστορία που κάθε παιδί πρέπει να διαβάσει!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v