Γυναίκες με ατέλειες πρωταγωνιστούν σε καμπάνια εταιρείας εσωρούχων

Γυναίκες με ατέλειες πρωταγωνιστούν σε καμπάνια εταιρείας εσωρούχων

Όταν μία γυναίκα βλέπει το σώμα της με εσώρουχα, συνήθως δεν της αρέσει αυτό που αντικρίζει. Ακόμα και η παραμικρή ατέλεια στο σώμα της, της φαίνεται μεγάλο μειονέκτημα. Αυτό προσπάθησε να «εκμεταλλευτεί» μία εταιρεία εσωρούχων, η οποία αποφάσισε να λανσάρει μία καμπάνια με αληθινές γυναίκες να παίρνουν την θέση των μοντέλων!

Τρίχες στην μασχάλη, ουλές, τατουάζ, ελιές ή σημάδια εκ γενετής είναι τα χαρακτηριστικά που διακρίνονται στα σώματα των γυναικών που πήραν μέρος στην φωτογράφηση για την καινούρια σειρά εσωρούχων που λανσάρουν τα καταστήματα & other stories. Κατάφερε να αποδείξει ότι τα πρότυπα ομορφιάς όπως τα παρουσιάζουν τα Μέσα Ενημέρωσης και η τελειότητα που «πλασάρουν» όχι μόνο δεν είναι αληθινά αλλά καταλήγουν να είναι εντελώς απρόσωπα!

«Υπεύθυνη» γι' αυτό το εγχείρημα είναι η φωτογράφος Hedvig Jenning που απαθανάτισε τις γυναίκες σε απλές πόζες. Συγκεκριμένα, οι τρεις γυναίκες ήταν μία blogger, μία κειμενογράφος και ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας με χόμπυ την γιόγκα. 

Όπως αποδεικνύεται, δεν χρειάζεται να είμαστε τέλειες για να είμαστε όμορφες! Η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και για να φανεί στους γύρω μας θα πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να τον δεχτούμε όπως ακριβώς είναι, με τα ελαττώμματά του. Τότε θα είμαστε πραγματικά όμορφες, εξωτερικά και εσωτερικά!

 

Πηγή: independent.co.uk

v