Φαντασιώσεις... της διπλανής πόρτας: 10 άνθρωποι εξομολογούνται πού θα 'θελαν να κάνουν σεξ

Φαντασιώσεις... της διπλανής πόρτας: 10 άνθρωποι εξομολογούνται πού θα θελαν να κάνουν σεξ

Σ' όποια ηλικία κι αν φτάσεις, όσο δραστήρια κι αν είναι η ερωτική σου ζωή, υπάρχουν ορισμένα μέρη που στο μυαλό σου μεταφράζονται σε ερωτική φαντασίωση, για λόγους πολύ συγκεκριμένους ή πολύ αφηρημένους. Δεκαπέντε διαφορετικοί άνθρωποι ερωτήθηκαν «Σε ποιο μέρος θα ήθελες να κάνεις σεξ» ή αλλιώς «Ποιοι χώροι σε διεγείρουν ερωτικά;». Για ρίξτε μια ματιά...

Ασανσέρ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά πολύ συχνά σκέφτομαι ότι θέλω να κάνω σεξ εκεί. Μπορεί να φταίνε οι καθρέφτες ή η επικινδυνότητα... Δεν ξέρω. 

Αλεξάνδρα 

Μακράν τις περισσότερες φαντασιώσεις τις έχω για (και στο) ντουζ. Κάτι που νιώθεις καθαρός, κάτι που το 'χεις δει σε τόσες ταινίες, κάτι που κάποια στιγμή το 'χεις κάνει... Ειδικά οι ντουζιέρες που κλείνουν με συρόμενη, τζαμένια πόρτα μου φαίνονται πολύ σέξι. 

Ελευθερία

Το οδοντιατρείο -χωρίς τον οδοντίατρό  μου. Γενικώς, από μικρή, τα ιατρεία κάτι μου βγάζουν. Μπορεί να μου 'χει μείνει απ' τον Τζωρτζ Κλούνεϊ στην «Εντατική»... Για κάποιο λόγο, μου 'χει καρφωθεί η ιδέα ότι θέλω να κάνω σεξ στην καρέκλα του οδοντιάτρου μου. 

Βάσω

Τα τελευταία χρόνια έχω ανακαλύψει -και δεν το έχω πει πουθενά- ότι η μυρωδιά και η ατμόσφαιρα στα συνεργεία και τα γκαράζ με «φτιάχνει» πολύ! 

Κατερίνα

Συχνά φαντασιώνομαι, ότι κάνω σεξ στις τουαλέτες κάποιου μαγαζιού (υπαρκτού ή ανύπαρκτου) χωρίς να είναι η πόρτα κλειδωμένη. Στην πραγματική ζωή, είμαι πολύ «κότα» για να πάρω τέτοιο ρίσκο, αλλά στη φαντασία μου λειτουργεί πολύ διεγερτικά. 

Έλλη

Την τελευταία φορά που βρέθηκα στο Σούνιο βράδυ, κοίταζα από μακριά τον Ναό του Ποσειδώνα και σκεφτόμουν: πόσο τέλειο θα ήταν να έκανα σεξ μέσα στον ναό; Μου βγάζει κάτι μυσταγωγικό, δεν ξέρω... 

Γεωργία 

Χρόνια έχω να βρεθώ σε βιβλιοθήκη, όμως, όταν ήμουν φοιτήτρια, διάβαζα συχνά σε βιβλιοθήκες του δικού μου κι άλλων Πανεπιστημίων. Οι φαντασιώσεις έδιναν κι έπαιρναν -και όσο ήμουν εκεί και αφού έφευγα. 

Σταυρούλα 

Μην με κοροϊδέψετε, αλλά όταν βρίσκομαι σε ένα δοκιμαστήριο, μ' αρέσει καμιά φορά να σκέφτομαι ότι μπαίνει με φόρα κάποιος, μ' αγκαλιάζει... και, ξέρετε... γίνονται τα δέοντα. Είμαι η μόνη;;

Δανάη

Νομίζω, ότι τα μέρη που με εξιτάρουν μακράν περισσότερο είναι τα φυσικά τοπία. Οι παραλίες, τα βουνά κ.λπ., δίνουν μια αίσθηση ελευθερίας και ένα αίσθημα ότι κάποιος μπορεί να σε «τσακώσει» που μ' αρέσει πολύ. 

Γιώτα

Εδώ και χρόνια έχω κόλλημα με τα μπαλκόνια και τις τζαμαρίες με θέα. Τα βρίσκω σούπερ μέρη για σεξ -προφανώς, αν εξασφαλίσεις ότι δεν θα σε δει κανείς. 

Νεφέλη

 

v