Απίστευτες εικόνες από τη γέννηση ενός... πολύ βιαστικού μωρού!

Απίστευτες εικόνες από τη γέννηση ενός... πολύ βιαστικού μωρού!

Η Jes Hogan, η γυναίκα που βλέπετε στις φωτογραφίες, ήταν ήδη μαμά πέντε παιδιών όταν έμεινε έμεινε έγκυος στο έκτο και τελευταίο παιδί της. Αυτό και μόνο την καθιστά κάτι παραπάνω από έμπειρη στο ταξίδι της εγκυμοσύνης αλλά και στη δύσκολη διαδικασία του τοκετού. Έτσι πίστευε κι εκείνη. Αλλά όχι το μωράκι της που, απ’ ό,τι φαίνεται, βιαζόταν πολύ να έρθει στον κόσμο.

Λίγα λόγια για την ιστορία της...

Η Jes κατάλαβε ότι είχε φτάσει η ώρα να γεννήσει όταν ένα βράδυ του Ιουλίου άρχισε να έχει έντονους πόνους. Τότε, πήγαν με τον άντρα της στο νοσοκομείο αλλά αποφάσισαν να γυρίσουν σπίτι γιατί η διαδικασία πλήρους διαστολής τραχήλου κανονικά θα διαρκούσε πολλή ώρα -εξάλλου, και η ίδια είχε τόση εμπειρία στις γέννες, που πίστευε ότι ήξερε πότε θα ήταν έτοιμη να φέρει το μωρό της στον κόσμο... μέχρι που τα νερά της έσπασαν στο σπίτι.

Το ζευγάρι βιάστηκε να φτάσει στο νοσοκομείο και το μωράκι βιάστηκε να γεννηθεί στον διάδρομο του νοσοκομείου, με τη βοήθεια του μπαμπά και μίας νοσοκόμας.

«Ο γιος μου γεννήθηκε στις 3.38 π.μ. ακριβώς έξω από την πόρτα της εντατικής, λιγότερο από 5 λεπτά μετά από την ώρα που έσπασαν τα νερά μου στο σπίτι. Ήταν η πιο τρελή αλλά και η πιο τέλεια γέννα μου. Δεν ήταν αυτό που είχαμε σχεδιάσει αλλά τελείωσε με ένα υγιές παιδί και την υποστήριξη των ανθρώπων που ήταν δίπλα μας. Ήταν όμορφη και θα αγαπάω κάθε στιγμή από αυτή την ανάμνηση», είπε η ίδια η Jes.



Πηγή: scarymommy.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v