Καφεδάκι και βουτιές στην πισίνα: 5 διευθύνσεις για να πάτε με τα παιδιά

Καφεδάκι και βουτιές στην πισίνα: 5 διευθύνσεις για να πάτε με τα παιδιά

Το καλοκαιράκι έχει έρθει, οι παραλίες αρχίζουν να γεμίζουν και σε λίγες μέρες τα σχολεία θα έχουν κλείσει. Αν ψάχνετε εναλλακτικές λύσεις για το πού θα κάνετε τις πρώτες (ή και τις δεύτερες) βουτιές μαζί με τα παιδιά, απολαμβάνοντας έναν κρύο καφέ, μακριά από την πολυκοσμία των παραλιών, τότε μία είναι η λύση: να χαλαρώσετε δίπλα σε μια πισίνα.

Ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα πιο όμορφα καφέ που διαθέτουν πισίνες, για να γεμίσετε τα σαββατοκύριακα  ή -γιατί όχι- και τις καθημερινές σας.

Πισίνα Μαρίνας Ζέας

Ακτή Θεμιστοκλέους 25, Πειραιάς, τηλ.: 210-4511324

Αν βρεθείτε στον Πειραιά μην παραλείψετε να επισκεφτείτε την «Πισίνα». Η αλμύρα της θάλασσας, η θέα των σκαφών και ο... πειραιώτικος αέρας θα σας αναζωογονήσουν όσο κάνετε ηλιοθεραπεία ή κολυμπάτε στην πισίνα. H χρήση της πισίνας κοστίζει 10€ με έκπτωση 4€ σε ό,τι παραγγείλετε από τον κατάλογο. Καλές βουτιές!

Tennis Club στο Μαρούσι

Σισμανογλείου 74, Μαρούσι, τηλ.: 210-6131141

Άλλος ένας εντυπωσιακός χώρος στα βόρεια προάστια, στον οποίο όλη η οικογένεια μπορεί να αναζητήσει μια ανάσα δροσιάς είναι το Tennis Club στο Μαρούσι. Απολαύστε τον καφέ σας, κάνοντας ηλιοθεραπεία ενώ τα παιδιά βουτούν στην πισίνα. Η τιμή εισόδου για παιδιά έως 12 ετών είναι 5€ για όλες τις ημέρες, ενώ για τους ενήλικες 7€ τις καθημερινές και 10€ τα σαββατοκύριακα.

Ace Tennis Club

Λεωφόρος Ανθούσας 9, Παλλήνη, 210-6666725

Άνετες ξαπλώστρες, δροσερή πισίνα, παγωμένα ροφήματα συνθέτουν το σκηνικό του Ace Τennis Club στην Παλλήνη, ένα από τα πιο αγαπημένα στέκια για μικρούς και μεγάλους, όπου όλη η οικογένεια μπορεί να χαλαρώσει και να περάσει τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Η τιμή της εισόδου είναι 8€ τις καθημερινές, 12€ το Σάββατο και 14€ τις Κυριακές.

Club Πολύδροσο

Καψίλη 5, Πολύδροσο, τηλ.: 210-6842666

Ιδανικός χώρος για βουτιές, καφέ και ηλιοθεραπεία! Το Club Πολύδροσο, σας προσκαλεί στις άρτιες εγκαταστάσεις του για να περάσετε όμορφα με την οικογένειά σας. Υπολογίζετε 10€ τις καθημερινές για μικρούς και μεγάλους και τα σαββατοκύριακα 15€ για τους ενηλίκες και 10€ για τα παιδιά. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται καφές ή αναψυκτικό.

Civitel Attik

Ολυμπίας 11, Μαρούσι, τηλ.: 210-6101000



Κάντε τις βουτιές σας χωρίς να χρειαστεί να απομακρυνθείτε απ’ το κέντρο της πόλης. Στην καρδιά του Αμαρουσίου, η πισίνα του ξενοδοχείου Civitel Attik είναι ιδανικός χώρος για χαλάρωση και βουτιές κι είναι ανοιχτή στο κοινό. Θα τη βρείτε ανοιχτή καθημερινά 10.00-19.00. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

v