Διαγνωστικές εξετάσεις: Πεταμένα λεφτά ή κάτι εξαιρετικά σημαντικό;

Διαγνωστικές εξετάσεις: Πεταμένα λεφτά ή κάτι εξαιρετικά σημαντικό;

Όπως το δει κανείς. Αν ανήκεις στους 6 από τους 10 Έλληνες που πιστεύουν σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα ότι η λύση στον πονοκέφαλο είναι το …ξεμάτιασμα, τότε το να πληρώνεις για διαγνωστικές εξετάσεις είναι πεταμένα λεφτά. Αρκεί ένα τηλέφωνο στη γιαγιά στο χωριό και πονοκέφαλος… τέλος!

Αν πάλι ζεις στη σημερινή πραγματικότητα και μπορείς να αντιληφθείς την αξία της πρόσβασης σε αξιοπρεπή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τότε οι διαγνωστικές εξετάσεις είναι η πρώτη έξυπνη κίνηση πρόληψης για την υγεία σου. Από ένα απλό τυπικό check up μέχρι εξειδικευμένες – συνήθως πανάκριβες ιατρικές εξετάσεις – ένα συμβόλαιο διαγνωστικών εξετάσεων από μια Ασφαλιστική εταιρεία μπορεί να σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο.

Η ζωή –κυρίως στην πόλη– έχει αλλάξει τους κανόνες και αντί πάνω απ’ όλα να προσέχουμε την υγείας μας, η καθημερινότητα, μας αποσπά την προσοχή. Δουλειά και οικογένεια είναι οι βασικότεροι λόγοι που πολλοί από εμάς δεν φροντίζουμε ούτε για ένα τυπικό check up μια φορά το χρόνο. Υπηρεσία που τα περισσότερα προγράμματα παρέχουν δωρεάν έτσι ώστε να δίνουν κίνητρα να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Μια fast track - διαδικασία ρουτίνας που μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια προκειμένου να προληφθεί άμεσα μια ασθένεια. Και αυτό είναι μόνο μια δωρεάν υπηρεσία στην κορυφή των προγραμμάτων των ασφαλιστικών εταιρειών.

Με ένα πρόγραμμα διαγνωστικών εξετάσεων μπορείς να έχεις πρόσβαση με πολύ μικρό κόστος στις βασικές ειδικότητες γιατρών – παθολόγο, καρδιολόγο, ορθοπεδικό, ΩΡΛ, γυναικολόγο, παιδίατρο. Να κάνεις όλες τις ιατρικές εξετάσεις που σου ζητάνε και εν συνεχεία να ξανακλείνεις ραντεβού μαζί τους για να γίνει η διάγνωση. Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία εξωνοσοκομειακών υπηρεσιών υγείας στη διάθεσή σου. Ένα έξυπνος τρόπος να φροντίζεις για την υγεία σου χωρίς να ανησυχείς για το κόστος ή για την ποιότητα των υπηρεσιών που θα έχεις. Και οι υπηρεσίες δεν σταματάνε εκεί.

Στο πλαίσιο μιας ολιστικής προσέγγισης πολλές ασφαλιστικές εταιρείες στα προγράμματά τους περιλαμβάνουν και επισκέψεις σε ειδικότητες γιατρών όπως οδοντίατρους, οφθαλμίατρους, διατροφολόγους, φυσιοθεραπευτές ακόμα και λογοθεραπευτές! Ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα; Στο insurancemarket.gr σου έχουν τη λύση. Χωρίς όριο στην ηλικία, χωρίς ερωτήσεις για το ιατρικό ιστορικό σου και χωρίς περιττές αναμονές μπορείς να πάρεις το συμβόλαιό σου άμεσα, γρήγορα, ηλεκτρονικά. Αν πάλι δεν είσαι σίγουρος μπορείς να επικοινωνήσεις με έναν εξειδικευμένο συνεργάτη της Εταιρείας προκειμένου να σου λύσει όλες τις απορίες.

Κάνε λοιπόν αυτό το «δώρο» στον εαυτό σου και ξεκίνα τη δική σου «σχολική χρονιά» έχοντας στο συρτάρι σου ένα έξυπνο συμβόλαιο υγείας.  

v