Τα καλύτερα δώρα μέχρι 25 ευρώ για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Τα καλύτερα δώρα μέχρι 25 ευρώ για παιδιά προσχολικής ηλικίας

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή των παιδιών και των… παιχνιδιών! Εάν σας προβληματίζει τι δώρο θα κάνετε στο βαφτιστήρι σας, στο ανιψάκι σας, στο παιδικό πάρτι που είστε καλεσμένη ή και στα μικρά σας αγγελούδια χωρίς να χαλάσετε μια περιουσία, οι επιλογές είναι πολλές και εξαιρετικές! Ψάξαμε προσεκτικά και βρήκαμε κάποια παιχνίδια που θα κάνουν τα παιδάκια μας χαρούμενα αλλά και πιο… έξυπνα, ενώ θα τους προσφέρουν ατέλειωτες ώρες διασκέδασης!

Για βρέφη

Εάν το αγαπημένο σας πρόσωπο στο οποίο απευθύνεται το δώρο σας είναι μωράκι, τίποτα δεν θα τα χαροποιήσει περισσότερο από ένα χαριτωμένο εκπαιδευτικό παιχνίδι με έντονα χρώματα και πρωτότυπους ήχους που θα τους τραβήξουν την προσοχή και θα τα εντυπωσιάσουν. Ο τρόπος που τα μωρά χτυπάνε τα χεράκια τους και γελάνε γάργαρα με μία μελισσούλα που παίζει μουσική ή μια καμηλοπάρδαλη την οποία μπορούν να βάζουν στο στόμα τους είναι πραγματικά συγκινητικός!

Πυραμίδα κουδουνίστρα από €3,54

Η Πυραμίδα Κουδουνίστρα, σε μέγεθος ιδανικό για τα μικρά χεράκια του μωρού, συνδυάζει τα χρώματα, τους ήχους αλλά και τις συνδυαστικές ικανότητες του μικρού ιδιοκτήτη του.  Ένα κλασικό παιχνίδι που θα το διασκεδάσει και θα το ευχαριστηθεί!

Λιονταράκι καθρεφτάκι βατραχάκι οδοντοφυΐας από €2,90

Εάν θέλετε όχι μόνο να διασκεδάσετε και να ψυχαγωγήσετε το παιδί αλλά παράλληλα, να ανακουφίσετε και τα πονεμένα του ουλάκια, υπάρχουν αρκετές οικονομικές και ασφαλής επιλογές για το Χριστουγεννιάτικο δώρο του. Εμείς, διαλέξαμε μία από αυτές. 

Μαλακό βιβλιαράκι τιγράκι μαϊμουδάκι από €3,17

Στην ίδια λογική, μπορείτε να κάνετε δώρο στο μικρό σας το πρώτο του βιβλίο για… μασούλημα! Είναι μικρό, με πάνινες σελίδες, ιδανικό για το στόμα αλλά και για κρέμασμα! Μπορείτε να το κρεμάτε στο καρότσι του κατά τη διάρκεια της βόλτας σας, να ξεφυλλίζει, να το μασουλάει και να έρθει σε επαφή με το πρώτο του βιβλιαράκι.

Πεταλούδα με σχήματα από €5,52

Μία ωραία πεταλούδα με 6 κύβους τους οποίους πρέπει να ταιριάξει στα 4 ανοίγματα. Διαχρονικό εκπαιδευτικό παιχνίδι που κρατάει τα μωράκια μας απασχολημένα για… ώρες!  Κατάλληλο για παιδιά από 6 - 36 μηνών

Περιστρεφόμενο με ζωάκια €8,79

Ένα υπέροχο δώρο για μωρά αλλά και για τους γονείς τους, είναι ένα περιστρεφόμενο παιχνίδι για το καρότσι. Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου, είναι πως ο ήλιος διαπερνά τα πέντε χρωματιστά κρεμαστά ζωάκια κεντρίζοντας την προσοχή του μωρού στην βόλτα του.  

Λούτρινος mickey   €9,99

Ποιο παιδί δεν αγαπάει τα κουκλάκια! Πόσο μάλλον, εάν πρόκειται για τους αγαπημένους ήρωες της Disney. Ο συγκεκριμένος Mickey, εκτός από το ότι είναι στο κατάλληλο μέγεθος για τα χέρια του, είναι μαλακός στην αφή, έχει υπέροχα έντονα χρώματα και διασκεδάζει αφάνταστα τους μικρούς μας φίλους.

Εκπαιδευτικό βιβλιαράκι με σκυλάκι Fisher Price €14,99

Εάν το μωράκι σας είναι πάνω από έξι μηνών, το εκπαιδευτικό βιβλίο της Fisher Price είναι ένα όμορφο και εκπαιδευτικό παιχνίδι που θα μπορούσατε να του χαρίσετε. Μέσα από μία όμορφη ιστορία που ζωντανεύει αγαπημένους χαρακτήρες, το παιδί έρχεται σε επαφή με τους αριθμούς, αντιλαμβάνεται την ένοια της δράσης και της αντίδρασης ενώ οι αστείοι ήχοι του το κάνουν να ξεκαρδίζεται. Επίσης κλασικό παιχνίδι, ιδανικό για μωρά από 6 έως 36 μηνών.

Λούτρινο πίπης το αρκουδάκι από €17,99

Ένα από τα πολυαγαπημένα παιχνίδια των μωρών είναι τα αρκουδάκια που όταν πατάς τα χέρια ή τα πόδια τους μιλάνε, τραγουδάνε, χαιρετάνε, μετράνε, λένε την αλφαβήτα κτλ. Ένα παιχνίδι που θα κρατήσουν για πολλά χρόνια και θα το ευχαριστηθούν όσο λίγα!

Εκπαιδευτικός κύβος δραστηριοτήτων €21,99

Ένα όμορφο δώρο για τα μωράκια μας είναι ο εκπαιδευτικός κύβος δραστηριοτήτων, που θα βοηθήσει το παιδί να μαθαίνει γρήγορα, εύκολα και διασκεδαστικά να ξεχωρίζει μελωδίες και μουσικά όργανα,τα χρώματα και τα σχήματα, να πατάει κουμπιά, και πολλά άλλα! 

Μουσικός προβολέας ιπποπόταμος από €19,74

Καλή η εκπαίδευση, αλλά για να μεγαλώσει όμορφα και σωστά ένα μωρό χρειάζεται και… ηρεμία. Ο Μουσικός Προβολέας με σχήμα ιπποπόταμου θα στολίσει το δωμάτιο του παιδιού σας τη μέρα με το χαριτωμένο σχέδιό του αλλά και τη νύχτα με τα αστεράκια που θα προβάλλει! Ταυτόχρονα παίζει και χαλαρωτική μουσική για να βοηθήσει το παιδί να κοιμηθεί πιο εύκολα!

 

Ηλικίες από 1 έως 3 ετών

Το ηλικιακό στάδιο από 1- 3 είναι ένα από τα πιο σημαντικά στη ζωή ενός παιδιού, αφού περνάει από την βρεφική στην παιδική ηλικία. Προτιμήστε εκπαιδευτικά παιχνίδια που, εκτός από διασκέδαση και δημιουργία, θα εμπλουτίσουν τις γνώσεις του και θα ακονίσουν το μυαλό του.

Εξυπνούλης οι φίλοι μας τα ζώα από €4,49

8 παζλ, κάρτες που δεν χαλάνε σε μεγάλο μέγεθος και το παιχνίδι ξεκινά. Βοηθήστε το παιδί να μάθει να συνδυάζει, να καλλιεργεί το μυαλό του και να μάθει τα ζώα με αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι.

Κουβας με 18 μαλακά Τουβλάκια σε σχήματα από €11,43

Τα πρώτα του τουβλάκια πρέπει να είναι μαλακά και να του μείνουν αξέχαστα! Το συγκεκριμένο παιχνίδι περιλαμβάνει 18 τουβλάκια σε διάφορα σχήματα που εκπαιδεύουν και διασκεδάζουν το παιδί, ενώ του μαθαίνουν και την έννοια της αποθήκευσης αφού διαθέτουν το δικό τους πλαστικό κουτί.

Το πρώτο μου βιβλιαράκι Baby από €13,19

Ένα πολύχρωμο εκπαιδευτικό βιβλιαράκι πολλές διαδραστικές εικόνες αφής που κρατούν το ενδιαφέρον του παιδιού ενώ του μαθαίνει τα πρώτα χρώματα, τα σχήματα και τα ζωάκια, ενώ ανακαλύπτει τον κόσμο, ακούει τραγουδάκια και ποιηματάκια.

Περπατούρα τίγρης με μαλακά τουβλάκια από €21,00

Και αν το παιδί σας βρίσκεται σε πιο προχωρημένο επίπεδο, ένας χαρούμενος τίγρης με ρόδες θα μάθει στο παιδί να περπατάει, να κουβαλάει τα παιχνίδια του αλλά και να τα… κατασκευάζει.

 

 Εξυπνούλης μουσικό ηλεκτρονικό πιανάκι από €17,99

Για παιδιά από 2 ετών και πάνω, σας προτείνουμε το έξυπνο πιάνο για να μάθει στο παιδί να παίζει μουσική, να αναγνωρίζει τα μουσικά όργανα και να κάνει τις πρώτες του συνθέσεις.  

Εκπαιδευτικό βαλιτσάκι γιατρού από €16,68

Το μικρό σας θα διασκεδάσει πολλές ώρες με το ιατρικό βαλιτσάκι. Εκτός από τα ιατρικά εργαλεία, συνδυάζει πάνω από 60 μελωδίες, ενώ εξοικειώνεται με τα μέρη του σώματος, τους ήχους, τα χρώματα και τα πρώτα του αγγλικά. Το παίρνει παντού και παίζει τον… γιατρό.

Μίμης το σκυλάκι από €17,99

Ο Μίμης είναι ένα σκυλάκι που μιλάει, περπατάει, κουνάει το κεφάλι, αποφεύγει τα εμπόδια, γαυγίζει και τραγουδάει! Τα παιδιά το λατρεύουν και όχι άδικα.

Τα πρώτα μου τουβλάκια LEGO από €16,67

Τα πρώτα τους Lego είναι γεγονός! Όλοι οι γονείς γνωρίζουμε πόσο πολύ αγαπάνε τα παιδιά τα Lego και τώρα μπορείτε να τα συστήσετε και στα παιδιά προσχολικής ηλικίας.

 

Μωσαϊκό με ξυλάκια KicoNico  22,95

Για να φτιάξει το πρώτο του μωσαϊκό με χρώματα, χαρίστε του αυτό το βαλιτσάκι με δίσκο και 48 κομμάτια προσαρμοσμένα για τα μικρά του χεράκια. Θα εντυπωσιαστείτε και θα το εντυπωσιάσετε.

Προσχολική ηλικία 3-5

Εάν ψάχνετε δώρο για παιδάκι από τριών ετών και πάνω, οι επιλογές είναι αρκετές. Είναι η ηλικία που γίνονται ανάρπαστα τα πρώτα τους επιτραπέζια, οι πλαστελίνες, οι πρώτες ζωγραφιές και τα εκπαιδευτικά παιχνίδια που θα προετοιμάσουν το μικρό σας για τον παιδικό σταθμό.

Βαζάκι πλαστελίνης €0,99

Όση πλαστελίνη κι αν έχεις σπίτι, δεν φτάνει ποτέ. Το ιδανικό δώρο για παιδάκια προσχολικής ηλικίας, το οποίο καλλιεργεί την φαντασία τους και τους προσφέρει ατέλειωτες ώρες δημιουργίας! Πόσο μάλλον εάν είναι πλαστελίνες με τους αγαπημένους τους ήρωες.

 

Νησάκια της γνώσης Α-Ω από €3,90

Μήπως ήρθε η ώρα να μάθουν την αλφαβήτα; Με το συγκεκριμένο παιχνίδι μαθαίνουν τα γράμματα στα ελληνικά και στα αγγλικά, ενώ διαβάζουν λέξεις και να δημιουργούν τους πρώτες τους προτάσεις.

 

Χρώματα και σχήματα Play-Doh από €9,78

Κι αν επιμένετε στις πλαστελίνες, κάντε τους δώρο ένα ολοκληρωμένο σετ για να εξασκηθούν στα διάφορα σχήματα και χρώματα φτιάχνοντας τα πιο απίθανα σχέδια!


Επιτραπέζιο χάλι-γκάλι από €9,59

Ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για 2-4 παίχτες για αμέτρητες ώρες γέλιου. Όπως όλα τα παιχνίδια της KAISA, έτσι κι αυτό το επιτραπέζιο για παιδιά από 4 ετών και πάνω, είναι εκπαιδευτικό και προσφέρει ατέλειωτες ώρες ψυχαγωγίας.

Επιτραπέζιο εγκυκλοπαίδεια με buzzer από €10,39

Εγκυκλοπαίδεια με ηλεκτρονικό μουσικό κουμπί … άκου, ψάξε, κέρδισε! H πρώτη τους εγκυκλοπαίδεια είναι ένα ηλεκτρονικό, επιτραπέζιο παιχνίδι προσχολικής ηλικίας, έχει απλούς κανόνες και ευχάριστη εκφώνηση που διασκεδάζει και εκπαιδεύει τα παιδιά!

Άμμος super sand ζαχαροπλαστείο από €13,00

Δεν χρειάζεται να είναι καλοκαίρι για να παίξουν με την άμμο. Η μαγική άμμος τους δίνει την δυνατότητα να μεταφερθούν (έστω και νοερά) στην παραλία και να δημιουργήσουν τα καλλιτεχνήματα της φαντασίας τους για όσες ώρες θέλουν, και χωρίς να τα καίει ο ήλιος.

Ζωάκια της φάρμας PLAYMOBIL €18,98

Μετά τα τρία, είναι η κατάλληλη ηλικία για να έρθουν σε επαφή με τα εκπληκτικά Playmobil, τα οποία θα κρατήσουν μέχρι και μεγάλα. Παιχνίδια ρόλων και φαντασίας είναι τα αγαπημένα όλων των παιδιών, και τα Playmobil είναι τα πιο κατάλληλα γι’ αυτό το είδος παιχνιδιού.

Επιτραπέζιο «οι κάλτσες» από €19,00

«Στο συρτάρι με τις κάλτσες επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Το μεγάλο καλτσο-τερατάκι τα έκανε όλα άνω-κάτω. Μόνο ο πιο παρατηρητικός και ο πιο γρήγορος παίκτης θα μπορέσει να βρει τα περισσότερα ζευγάρια κάλτσες και να κερδίσει το παιχνίδι.». Ο παίκτης ο οποίος θα μπορέσει να συγκεντρώσει τα περισσότερα ζευγάρια από κάλτσες, κερδίζει το παιχνίδι. Αυτά τα Χριστούγεννα, παίξτε και διασκεδάστε μαζί με τα παιδιά σας!

Ελληνικό ξύλινο αλφάβητο με 50 κάρτες €24,90

Τα παιδιά μαθαίνουν την αλφάβητο με διασκεδαστικό τρόπο, καθώς το παιχνίδι αυτό περιλαμβάνει 50 κάρτες πρώτης γραφής και ανάγνωσης. Τα γράμματα είναι ξύλινα σε ξύλινη βάση. Σίγουρα θα διασκεδάσετε κι εσείς παίζοντας μαζί του!

 

v