Αυτή η Κυριακή, 29/9/2019, θα είναι μία από τις καλύτερες της χρονιάς!

Αυτή η Κυριακή, 29/9/2019, θα είναι μία από τις καλύτερες της χρονιάς!

Η Κυριακή ήταν, είναι και θα παραμείνει η καλύτερη μέρα της εβδομάδας! Είναι η μέρα που οι μικροί μας φίλοι αποδεσμεύονται από τις σχολικές τους υποχρεώσεις και, μαζί με τους γονείς και τους φίλους τους, παίρνουν τους δρόμους της πόλης και περνούν τη μέρα με παιχνίδι, θεατρικές παραστάσεις, παιδικές δραστηριότητες και ανεμελιά.

Ωστόσο, η Κυριακή που έρχεται, 29 Σεπτεμβρίου 2019, δεν θα είναι απλά η καλύτερη μέρα της εβδομάδας αλλά μία από τις καλύτερες της φετινής χρονιάς αφού, τόσο τα παιδιά όσο κι εμείς, θα ζήσουμε μία αξέχαστη εμπειρία στο Μουσείου Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ!

Το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ διοργανώνει μία γιορτή γεμάτη δράσεις, μουσική, happenings και εκπλήξεις για να καλωσορίσει τη νέα σχολική χρονιά και τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου!

Από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν, θα παίξουν, θα μάθουν, θα δημιουργήσουν και θα «συνδεθούν» με την πιο συναρπαστική εμπειρία επικοινωνίας. Ο οικοδεσπότης του μουσείου,  ένα πανέξυπνο ρομπότ ο Dinno, θα αναλάβει να ξεναγήσει τους φιλοξενούμενούς του στις μοναδικές δράσεις που έχουν ετοιμαστεί για όλους!

Όσοι πάμε αυτή την Κυριακή στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ, θα ζήσουμε μοναδικές εμπειρίες:  

  • Θα φτιάξουμε κάστρα και διαδρομές επικοινωνίας στην άμμο!
  • Θα συναντήσουμε έναν joggler που θα μας μάθει τα μυστικά της ζογκλερικής τέχνης!
  • Θα ποζάρουμε σε έναν σκιτσογράφο και θα αποκτήσουμε τη δική μας καρικατούρα!
  • Θα ζήσουμε μία Virtual Reality εμπειρία περπατώντας πάνω στο καλωδιακό πλοίο «Θαλής ο Μιλήσιος»!
  • Θα διαλέξουμε το αγαπημένο μας βιβλίο από έναν τηλεφωνικό θάλαμο γεμάτο βιβλία!

Αυτήν την Κυριακή λοιπόν, πηγαίνουμε στη Νέα Κηφισιά, για να ζήσουμε το Μουσείο… αλλιώς, στο Open Day του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών Ομίλου ΟΤΕ!

*Η είσοδος είναι ελεύθερη και δε χρειάζεται κράτηση.

* Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το site του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών του Ομίλου ΟΤΕ.

 

v