Kidom! Το βασίλειο των Χριστουγέννων, το βασίλειο των παιδιών

Kidom! Το βασίλειο των Χριστουγέννων, το βασίλειο των παιδιών

Το Kidom του Allou! Fun Park φόρεσε τα γιορτινά του και μας υποδέχθηκε σε έναν παραμυθένιο κόσμο γεμάτο Χριστουγεννιάτικη μαγεία, παιχνίδι, δώρα, γιορτινές δράσεις και αγαπημένους ήρωες της PLAYMOBIL!

Επισκεφτήκαμε το Χριστουγεννιάτικο Kidom και γνωρίσαμε την αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων! Το αγαπημένο ξωτικό του Άη Βασίλη μας υποδέχθηκε και βοήθησε τα παιδιά να γράψουν το γράμμα τους, το ρίξαμε στο αυθεντικό κόκκινο κουτί των ΕΛΤΑ για να λάβουν απάντηση!

Ακριβώς δίπλα στο υπέροχα στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο ο Άγιος Βασίλης στο σπιτάκι του και η νεράιδα των Χριστουγέννων μας καλωσόρισαν με γιορτινή διάθεση!

Και οι εκπλήξεις στο Χριστουγεννιάτικο Kidom συνεχίζονται! Γνωρίσαμε και φωτογραφηθήκαμε με τους ήρωες από την νέα κινηματογραφική ταινία “PLAYMOBIL: The Movie”, τη γενναία και δυναμική Μάρλα, τον γοητευτικό μυστικό πράκτορα Ρεξ Ντάσερ και τον παλαβιάρη Ντελ πήραμε μέρος σε διαγωνισμό για να κερδίσουμε απίθανα δώρα PLAYMOBIL και διασκεδάσαμε παίζοντας στα playtables μπροστά από την κόκκινη καντίνα τους!

Τα Σαββατοκύριακα 21&22 και 28&29 Δεκεμβρίου θα ξαναπάμε για να δούμε τις εντυπωσιακές παρελάσεις με τους αγαπημένους ήρωες των Χριστουγέννων, τυμπανιστές, χορευτικά δρώμενα και πολλά ακόμα σε ένα φανταστικό Χριστουγεννιάτικο υπερθέαμα!

Η είσοδος στο Kidom είναι ελεύθερη ώστε όλα τα παιδιά μπορούν να απολαύσουν την πραγματική ατμόσφαιρα  των Χριστουγέννων σε ένα καταπράσινο περιβάλλον γεμάτο μαγεία, ασφάλεια και πολλά happenings!

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών...

Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες

Εορταστικό ωράριο λειτουργίας:

21 Δεκεμβρίου 2019 – 7 Ιανουαρίου 2020, 10:00 – 23:00

(31.12.2019, 10:00 -21:00)

 

v