Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν: 5 outfit για να λάμψετε

Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν: 5 outfit για να λάμψετε

Το 2020 ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί και όλοι κινούμαστε σε ρυθμούς εορταστικούς και πυρετώδης! Εκτός από τις προετοιμασίες του σπιτιού, το μαγείρεμα και τα δώρα της τελευταίας στιγμής που πρέπει να φροντίσουμε, επιβάλλεται να αφιερώσουμε λίγο χρόνο και στον εαυτό μας ώστε να είμαστε όμορφες και λαμπερές!

Το mama365.gr σας προτείνει 5 outfit για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει αλλά και σας εκφράζει, ώστε να σας βρει ο νέος χρόνος εντυπωσιακές και πανέμορφες!

Παγέτες: το φετινό trend!

Φέτος την τιμητική τους έχουν οι λαμπερές παγιέτες και οι μεταλλικές αποχρώσεις. Δεν υπάρχει βιτρίνα χωρίς υφάσματα που λαμπυρίζουν οπότε, αν ανήκετε στην κατηγορία που αγαπάτε αυτό το στυλ, φέτος μπορείτε να το ευχαριστηθείτε! Επιλέξτε ένα εντυπωσιακό φόρεμα, μια αστραφτερή μπλούζα συνδυασμένη με δερμάτινο κολάν ή μια μακριά ζακέτα ή ένα παντελόνι από παγιέτες και… λάμψτε!

Το βελούδο της πολυτέλειας

Κάτι άλλο που θα φορεθεί φέτος σύμφωνα με τις νέες τάσεις της μόδας, είναι το βελούδο. Μην φοβηθείτε να κάνετε διάφορους συνδυασμούς στις αποχρώσεις που αγαπάτε, αρκεί κάτι απ’ όλα να είναι βελούδο!

Φουσκωτά μανίκια, βάτες και λούρεξ υφάσματα

Από το φετινό ρεβεγιόν δεν θα λείψουν τα φουσκωτά μανίκια και μάλιστα με τον ένα ώμο έξω  και οι βάτες. Για σέξι εμφανίσεις, λοιπόν, πάρτε ιδέες παρακάτω!

Δερματίνη και για το ρεβεγιόν!

Όπως έχουμε ξαναπεί, τα δερμάτινα φορέματα και κολάν παραμένουν και φέτος στη μόδα, ενώ μπορούν σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση και στο ρεβεγιόν! Ένα μαύρο δερμάτινο φόρεμα, για παράδειγμα, φορεμένο με λαμπερά αξεσουάρ και παπούτσια, είναι εξαιρετικό outfit για το ρεβεγιόν. 

To διάφανο της καρδιάς μας...

Τα διάφανα υφάσματα, σε όλα τα χρώματα και τα σχέδια θα φορεθούν πάρα πολύ το 2020. Εάν λοιπόν επιλέξετε μαι διάφανη μπλούζα ή ένα φόρεμα με διάφανα μανίκια, το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα τα φορέσετε μόνο μία φορά αλλά θα σας συνοδεύσουν σε όλες τις ιδιαίτερες στιγμές του νέου έτους.

 Φωτογραφίες: Pinterest.com

 

v