Τα καλύτερα εκπαιδευτικά παιχνίδια για μωρά μέχρι 3 ετών

Τα καλύτερα εκπαιδευτικά παιχνίδια για μωρά μέχρι 3 ετών

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι ανυπομονούμε να έρθει η στιγμή που τα ματάκια των μικρών μας θα λάμψουν από χαρά και ικανοποίηση όταν ξετυλίγουν τα δώρα τους!  Μάλιστα, η χαρά των μεγαλύτερων παιδιών που γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλουν και το ζητάνε, αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο πρόσωπό τους όταν τους το χαρίζεις.

Τα πράγματα όμως είναι λίγο πιο δύσκολα όταν πρόκειται για μωρά μέχρι 3 ετών. Η πρόκληση να πετύχεις το παιχνίδι που θα τους ενθουσιάσει και θα περάσει ατέλειωτες ώρες μαζί του είναι μεγάλη!

Ευτυχώς, τα Public συγκεντρώνουν μια τεράστια γκάμα παιχνιδιών για όλες τις ηλικίες και όλα τα βαλάντια. Μάλιστα, εάν είστε λάτρης της μαγείας των Χριστουγέννων, μπορείτε επισκεφθείτε το κεντρικό κατάστημα στο Σύνταγμα, το οποίο έχει μεταμορφωθεί σε ένα υπέρλαμπρο, φωτιζόμενο  δώρο που στολίζει το κέντρο της πόλης! Εκεί θα βρείτε δώρα που θα ικανοποιήσουν τόσο εσάς όσο και τα μωρά σας: 

Για παιδιά 0-6 μηνών

Ζέβρα Δραστηριοτήτων με Βεντούζα Fisher Price

Τιμή: €7,99
Κατάλληλο για: παιδιά 3+ μηνών
Ενισχύει: Μουσική, Σωματική και Χωρική/Οπτική ευφυΐα

Προσαρμόστε αυτήν την αξιολάτρευτη ζέβρα στον δίσκο του μωρού για διασκεδαστικό παιχνίδι που θα αναπτύξει τις αισθήσεις του! Με τις ασπρόμαυρες ρίγες της και το χερούλι οδοντοφυΐας, την μπαλίτσα με τις χάνδρες, την πεταλούδα και τους κρίκους, αυτή η Ζέβρα θα κρατήσει πολύ ώρα απασχολημένο το μωράκι σας!

Φωτεινός Αγκαλίτσας Playskool 

Τιμή: €19,99
Κατάλληλο για: παιδιά 0+ μηνών
Ενισχύει: Μουσική, Διαπροσωπική και Ενδοπροσωπική ευφυΐα

Ο αγαπημένος Φωτεινός Αγκαλίτσας της Playskool, είναι κατάλληλα σχεδιασμένος για να συντροφεύει το μωρό σας στις πρώτες του τρυφερές και όμορφες στιγμές. Φωτιζόμενο προσωπάκι και απαλή μουσική για το πιο γλυκό νανούρισμα! Mε 6 διαφορετικές γλυκές μελωδίες και 3 διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας (μόνο φωτιζόμενο – μικρή ή μεγάλη διάρκεια μουσικής).

Εκπαιδευτικό Γυμναστήριο 3 Σε 1 V Tech

Τιμή: €64,99
Κατάλληλο για: παιδιά 0+ μηνών
Ενισχύει: Σωματική, Χωρική/Οπτική και Ενδοπροσωπική ευφυΐα 

Αυτό το όμορφο Εκπαιδευτικό Γυμναστήριο 3 σε 1 Οι Πρώτοι μου Φίλοι από την Vtech διαθέτει ένα πολύχρωμο γυμναστήριο «ουράνιο τόξο»! Οι 3 σύνδεσμοι έχουν κατασκευαστεί έτσι ώστε να μπορούν να κρεμαστούν σε αυτούς, ο άθραυστος καθρέφτης, μια χαρούμενη «πεταλούδα» με πτυχωτά φτερά και ένα μασητικό «υπό την μορφή κάμπιας».

Για παιδιά 6-9 μηνών

Εκπαιδευτικό Λεωφορείο Fisher Price
Τιμή: €19,99
Κατάλληλο για: παιδιά 6+ μηνών
Ενισχύει: Λεκτική/γλωσσική, Μαθηματική/Λογική και Μουσική ευφυΐα

Κυλήστε το εκπαιδευτικό λεωφορείο και ανακαλύψτε μοναδικά φώτα, ήχους και μουσική! Σύρετε το παράθυρο μπροστά και πίσω, ανοίξτε ή κλείστε την πόρτα και πατήστε όποιο κουμπί θέλετε για αστείους ήχους, φώτα, μουσική, φράσεις και τραγούδια για τα χρώματα, τους αριθμούς, τα σχήματα και τα αντίθετα! Οι πιο υπέροχες στιγμές έρχονται με αυτό το εκπαιδευτικό λεωφορείο!

 

Εκπαιδευτικό Σκυλάκι Fisher Price Smart Stages

Τιμή: €29,98
Κατάλληλο για: παιδιά 6+ μηνών
Ενισχύει: Διαπροσωπική, Λεκτική/γλωσσική, Μαθηματική/Λογική, Μουσική και Σωματική ευφυΐα

Ένα πανέξυπνο και πολύ τρυφερό φιλαράκι! Μαλακό, για πολλές αγκαλιές και πολύ διασκεδαστικό! Καθώς το μωρό σας θα εξερευνά και θα παίζει, το Σκυλάκι θα του παρουσιάζει 100 πρώτες λεξούλες, μέρη του σώματος, χρώματα και άλλα πολλά, κάνοντας τη μάθηση διασκεδαστική!

Εκπαιδευτική Υδρόγειος Fisher Price Laugh & Learn

Τιμή: €39,99
Κατάλληλο για: 
παιδιά 6-36 μηνών
Ενισχύει: 
Λεκτική/γλωσσική, Μαθηματική/Λογική, Μουσική και Χωρική/Οπτική ευφυΐα

Με αυτή τη διαδραστική υδρόγειο, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να κρατήσουν ολόκληρο τον κόσμο στα χέρια τους περιστρέφοντάς την! Περιστρέφοντας την υδρόγειο, ακούγονται διασκεδαστικά τραγούδια και φράσεις όλα σχετικά με τη εξερεύνηση νέων τόπων. Υπάρχουν πάνω από 100 ήχοι, τραγούδια, μελωδίες και φράσεις για να κάνουν την εκμάθηση για τον κόσμο ένα διασκεδαστικό και διαδραστικό παιχνίδι για το παιδί σας!

Για παιδιά 9-12 μηνών

Κουβας με 18 Μαλακά Τουβλάκια σε Σχήματα Clemmy
Τιμή: €12,99
Κατάλληλο για: παιδιά 6+ μηνών
Ενισχύει: Ενδοπροσωπική, Μαθηματική/Λογική, Σωματική και Χωρική/Οπτική ευφυΐα

Τα τουβλάκια της Clemmy είναι τα πρώτα τουβλάκια του μωρού! Είναι μαλακά, σε διάφορα σχέδια, κατασκευασμένα από μη-τοξικά υλικά, είναι ασφαλή στη χρήση και εντάσσουν το παιδί στον κόσμο των χρωμάτων, των σχεδίων και των κατασκευών από τους πρώτους μήνες της ζωής του.

Τραπέζι Δραστηριοτήτων Baby Clementoni

Τιμή: €40
Κατάλληλο για: παιδιά 10+ μηνών
Ενισχύει: Λεκτική/γλωσσική, Μαθηματική/Λογική, Σωματική και Χωρική/Οπτική ευφυΐα

To τραπέζι αυτό έχει πολλές εκπαιδευτικές δραστηριότητες! Με τα διαδραστικά κουμπιά, το baby pad, τη συσκευή μουσικής, το μαγικό αρμόνιο και τα σχήματα, μαθαίνουν το παιδί τις πρώτες του λέξεις, τους αριθμούς, τα χρώματα και τα σχήματα! Παίζει τραγουδάκια, μουσική λέει ποιηματάκια, ανάβει φώτα αλλά διαθέτει και ένα πλαστικό βιβλίο με ζωάκια για ατέλειωτο παιχνίδι αλλά και μάθηση!

Εκπαιδευτική Καρεκλίτσα Fisher Price Smart Stages

Τιμή: €59,99
Κατάλληλο για: παιδιά 9+ μηνών
Ενισχύει: Λεκτική/γλωσσική, Μαθηματική/Λογική, Σωματική και Μουσική ευφυΐα

Νέα, εκπαιδευτική καρεκλίτσα Fisher Price, με την τεχνολογία Smart Stages που μαθαίνει στο μικρό: γράμματα, αριθμούς, σχήματα, απλές λέξεις και φράσεις και χαρούμενα εκπαιδευτικά τραγουδάκια.

Για παιδιά 12-24 μηνών

Ξύλινο Παλζ Kubkid Ζώα του Δάσους Janod (9 Κομμάτια)

Τιμή: 9,99

Κατάλληλο για: παιδιά 9+ μηνών
Ενισχύει: Ενδοπροσωπική, Μαθηματική/Λογική, Σωματική και Χωρική/Οπτική ευφυΐα

Τα παιδιά μπορούν να οργανώσουν τους εννέα διαφορετικούς κύβους που έχουν με τις διαφορετικές εικόνες που υπάρχουν σε κάθε πλευρά του κύβου, για να ολοκληρώσουν μια αξιολάτρευτη ζωική σκηνή. Τα κομμάτια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία 6 διαφορετικών εικόνων των δασικών ζώων. Τα Forest Animal Blocks της Janod φτάνουν σε ένα μαγευτικό μαγνητικό κουτί για εύκολη αποθήκευση.

PLAYMOBIL 6962 Φάρμα-βαλιτσάκι 123

Τιμή: €35,98
Κατάλληλο για: παιδιά 18+ μηνών
Ενισχύει: Ενδοπροσωπική ευφυΐα

Ετοιμαστείτε να εργαστείτε στο αγρόκτημα με το Φάρμα-βαλιτσάκι. Με ένα φωτεινό και πολύχρωμο σχέδιο και μεγάλα στρογγυλεμένα κομμάτια, αυτό το PLAYMOBIL 1.2.3. σετ είναι ιδανικό για μικρά παιδιά. Τροφοδοτήστε τα ζώα και αποθηκεύστε όλες τις προμήθειες στη σοφίτα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ποια σχήματα ταιριάζουν στις τρύπες! Το τρακτέρ (κωδ. 6964) χωράει να περάσει από την πόρτα της φάρμας.

Τραπέζι Δραστηριοτήτων Janod

Τιμή: €79,99
Κατάλληλο για: παιδιά 12+ μηνών
Ενισχύει: Ενδοπροσωπική, Διαπροσωπική, Σωματική και Χωρική/Οπτική ευφυΐα



Τραπεζάκι δραστηριοτήτων χωρισμένο σε 4 διαφορετικές περιοχές! Περιλαμβάνει τρία ζωάκια αποτελούμενα από κομμάτια το ένα πάνω στο άλλο και έναν λαβύρινθο για να αναπτύξουν τα παιδιά τις κινητικές τους επιδεξιότητες, ένα σύστημα τεσσάρων τροχών για τον συντονισμό των κινήσεών τους και πέντε ενσφηνώματα για να μάθουν τα σχήματα και τα χρώματα!

Για παιδιά 2-3 ετών

Φιγούρα Κύριος και Κυρία Πατάτα

Τιμή: €9,99
Κατάλληλο για: παιδιά 2+ ετών
Ενισχύει: Διαπροσωπική, Σωματική και Χωρική/Οπτική ευφυΐα

Το άπαιχτο και "τρελούτσικο" ζευγάρι κος. & κα. Πατάτα πιο ανανεωμένοι από ποτέ! Νέα εμφάνιση, ατελείωτη διασκέδαση προσφέροντας τη χαρά της δημιουργικότητας.
Με τα πολλά αξεσουάρ που διαθέτουν, το παιδί σας, με απίστευτους συνδυασμούς θα δημιουργήσει τις πιο χαρούμενες «φατσούλες»

LEGO® Τα Πρώτα Μου Τουβλάκια

Τιμή: €22,99
Κατάλληλο για: παιδιά 18 μηνών-3 ετών
Ενισχύει: Ενδοπροσωπική, Σωματική και Χωρική/Οπτική ευφυΐα

Με αυτά τα έντονα χρωματιστά τουβλάκια μερικά από τα οποία είναι διακοσμημένα στις δύο πλευρές, έναν έλικα και κάρτες κατασκευών για έμπνευση, το παιδί σας μπορεί να φτιάξει σχεδόν ο,τιδήποτε φανταστεί: ένα αεροπλάνο, μία βάρκα ή ένα μικρό σπίτι!

Τα τουβλάκια DUPLO έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι διασκεδαστικά και ασφαλή για τα μικρά χεράκια.

Πατίνι Mini Micro Scooter 

Τιμή: €79,89
Κατάλληλο για: παιδιά από 2 ετών
Ενισχύει: Σωματική και Χωρική/Οπτική ευφυΐα

Το Mini Micro Scooter είναι το πρώτο ειδικά σχεδιασμένο πατίνι για παιδιά προσχολικής ηλικίας από 2 έως 5 ετών.

Η πατενταρισμένη κατασκευή του Mini Micro Scooter, με δύο τροχούς μπροστά και έναν τροχό πίσω, δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να στρίβει το πατίνι χρησιμοποιώντας το βάρος και τη κλίση του σώματος του. Έτσι, μέσα από το παιχνίδι, το παιδί αναπτύσσει τις κινητικές του δεξιότητες, το συνολικό συντονισμό του σώματός του και την ισορροπία του.

Το Mini Micro Scooter είναι το ελαφρύτερο παιδικό πατίνι στον κόσμο. Με βάρος μόλις 1.5kg και τιμόνι που μπορεί να αφαιρεθεί με ένα απλό κλικ, μπορείς να το έχεις μαζί σου πάντα και παντού!

v