Αυτές είναι οι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες βόλτες στην Αθήνα!

Αυτές είναι οι καλύτερες Χριστουγεννιάτικες βόλτες στην Αθήνα!

Όλη η Αθήνα έχει μπει σε εορταστικούς ρυθμούς. Οι εκδηλώσεις δίνουν και παίρνουν, τα λαμπιόνια φωτίζουν τους δρόμους και τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια μας ξεσηκώνουν. Μία βόλτα στην πόλη της πρωτεύουσας, λοιπόν, είναι ό,τι καλύτερο! Ακόμα κι αν μένετε μακρυά, όμως, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε την Αθήνα και να διασκεδάσετε με τα μικρά σας στους ρυθμούς των Χριστουγέννων!

Little Kook 

Πού: Καραϊσκάκη 17, Αθήνα

Ώρες Λειτουργίας: 10:00 π.μ. - 11:59 μ.μ.

Kάθε χρόνο οι ιδιοκτήτες του Little Kook στου Ψυρρή μετατρέπουν την οδό Καραϊσκάκη σε μια χριστουγεννιάτικη ουτοπία. Λαμπιόνια, μπάλες, σάκοι με δώρα, κάθε λογής στολίδια και μοναδικές γιρλάντες στολίζουν το πρωτότυπο μαγαζί. Τα παιδιά θα κατενθουσιαστούν! Μέσα στο μαγαζί μπορείτε να βυθιστείτε στις πολυθρόνες, να χαζέψετε τον στολισμό-υπερπαραγωγή και φυσικά να απολαύσετε πεντανόστιμα γλυκά και ροφήματα που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα γλυκίσματα που βρίσκεις στις ευρωπαϊκές χώρες.

Christmas Factory-Η επέλαση των ξωτικών

Πού: Πειραιώς 100 , Αθήνα (Tεχνόπολη στο Γκάζι)

Ώρες Λειτουργίας: 10:00 π.μ. - 10.00 μ.μ.

Αν θέλετε να κάνετε ακόμα πιο απίστευτη τη βόλτα σας στο κέντρο της Αθήνας, το Christmas Festival πραγματοποιείται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Για να πάρετε μία γεύση Χριστουγέννων, περιπλανηθείτε στο Αρχηγείο του Άη Βασίλη και στα εργοστάσια γλυκών και παιχνιδιών. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ανέβουν σε κλασικά παιχνίδια λούνα παρκ, να συμμετέχουν σε διαδραστικά εργαστήρια και να παρακολουθήσουν πολλές εκδηλώσεις. 

Χριστουγεννιάτικη ιστορία στο Εθνικό Θέατρο

Πού: Εθνικό Θέατρο, Κεντρική Σκηνή Αγ.Κωνσταντίνου 22-24 (Ομόνοια)

Πότε: Από τις 15.11.2019 έως 12.01.2020

Χριστούγεννα χωρίς τον Εμπενίζερ Σκρουτζ απλώς δεν είναι Χριστούγεννα. Φέτος, η μαγεία επιστρέφει στο Εθνικό Θέατρο, αυτή τη φορά στην Κεντρική Σκηνή, με τη Χριστουγεννιάτικη ιστορία σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόσχου. Ένα μοναδικό θέαμα γιορτής και λάμψης που σαγηνεύει τις καρδιές όλων εκείνων που έχουν ακόμη τη διάθεση να βλέπουν τον κόσμο με την αθωότητα της παιδικής ψυχής. Σίγουρα τα παιδιά θα το λατρέψουν.

Το παγοδρόμιο του ΚΠΙΣΝ

Πού: Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 364
176 74 Καλλιθέα

Πότε: έως 2 Φεβρουαρίου 2020

Ώρες Λειτουργίας: από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ (εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες) με χρόνο παραμονής έως 40'.

Από 30/11 και για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το πλωτό παγοδρόμιο ανεβάζει τον παλμό στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ, με τους επίδοξους πατινέρ να στροβιλίζονται στο παγοδρόμιο.Τοποθετημένο φέτος στην αρχή του Καναλιού, στο ύψος του Κέντρου Επισκεπτών, δίνει την ευκαιρία σε μεγάλους και μικρούς να απολαύσουν μια μαγευτική θέα του χορού των Σιντριβανιών και του φωτισμένου Καναλιού «εκ των έσω».

Σημειώνεται ότι για παιδιά άνω των 5 ετών και για ενήλικες η είσοδος είναι ελεύθερη με ηλεκτρονική προεγγραφή!

Εσείς που θα πρωτοπάτε;

v