Πώς να αποθηκεύσετε έξυπνα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια

Πώς να αποθηκεύσετε έξυπνα τα χριστουγεννιάτικα στολίδια

Αν και για τους περισσότερους το χριστουγεννιάτικο ξεστόλισμα είναι μια λυπηρή και μπελαλίδικη διαδικασία - είναι κάτι που πρέπει να γίνει. Και αν επιθυμούμε να τηρήσουμε την παράδοση, τότε η 7η Ιανουαρίου, η ημέρα του Άι-Γιαννιού, είναι η κατάλληλη ημέρα. Αποθηκεύστε και οργανώστε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια με τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε του χρόνου να μην ταλαιπωρηθείτε καθόλου! Πώς; Με τους παρακάτω τρόπους φυσικά!

 

Πακετάρετε με αντικείμενα που ήδη έχετε στο σπίτι

Μια αυγοθήκη ή πλαστικά κυπελάκια του καφέ είναι μερικοί έξυπνοι τρόποι για να αποθηκεύσετε, αλλά και να προστατεύσετε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Πλαστικές τσάντες

Οι πλαστικές τσάντες  επιτρέπουν να ομαδοποιείτε εύκολα τα στολίδια ανάλογα με το χρώμα και το μέγεθος. Επιπλέον την επόμενη χρονιά, θα μπορείτε να τα ξεχωρίστε εύκολα και γρήγορα.

Αποθηκευτικά κουτιά

Μπορείτε να τα προμηθευτείτε παντού και να τα χρησιμοποιήσετε ποικιλοτρόπως! 

Πλαστικά ποτηράκια μέσα σε κούτα

Προμηθευτείτε πλαστικά ποτηράκια και αποθηκεύστε μέσα σε αυτά τα διάφορα στολίδια και στη συνέχεια τοποθετείστε τα μέσα σε μια κούτα. Θα δείτε ότι του χρόνου η διαδικασία στολίσματος είναι πολύ πιο εύκολη.

Ξεχωριστή τσάντα για τα φωτάκια

Το σύνηθες πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε όλοι με τα φωτάκια είναι ότι μπερδεύονται, και μετά είναι πολύ δύσκολο να ξεμπλεχτούν. Υπάρχουν ειδικές τσάντες που αποθηκεύουν σωστά τα φωτάκια, αλλά αν δεν θέλετε να αγοράσετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μπουκάλι ή ένα χαρτόνι για να να τυλίξτε τα λαμπάκια.

Πλαστικά μπουκάλια...

για τις γιρλάντες!

Μια κρεμάστρα και μια σακούλα για τα στεφάνια

Μεμβράνη για το δέντρο

Τυλίξτε με μια  μεμβράνη το δέντρο σας (μόνο αν είναι ψεύτικο) - η οποία θα το κρατήσει καθαρό και θα το προστατεύει όλο τον χειμώνα, την άνοιξη και το καλοκαίρι. Όταν είστε έτοιμοι να το διακοσμήσετε το επόμενο έτος, απλώς κόψτε την μία πλευρά του περιτυλίγματος με ψαλίδι.

Φωτογραφίες: pinterest.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v