Ο Παναγιώτης Ραφαήλ στέκεται όρθιος και οι γονείς του μοιράζονται τη χαρά τους

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ στέκεται όρθιος και οι γονείς του μοιράζονται τη χαρά τους

Πριν από λίγο καιρό, ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ συγκίνησε και κινητοποίησε το πανελλήνιο με τον αγώνα του ενάντια στη νωτιαία μυική ατροφία, μια σπάνια εκφυλιστική ασθένεια με την οποία γεννήθηκε και απειλούσε τη ζωή του. Η προσπάθεια των γονιών του να συγκεντρώσουν το ποσό που απαιτούσε η μετάβασή του στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε μια νέα θεραπεία, ευτυχώς, απέδωσε καρπούς και αυτές τις μέρες μοιράστηκαν με τον κόσμο μια πολύ ενθαρρυντική εικόνα: το θαρραλέο αγόρι να στέκεται για πρώτη φορά στα δυο του πόδια.

Πολύ καλά τα νέα, λοιπόν, για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ, ο οποίος, από τότε που επέστρεψε απ’ την Αμερική, συνεχίζει τις εξετάσεις και τις φυσιοθεραπείες, καθώς οι γιατροί παρακολουθούν την αντίδρασή του οργανισμού του στο φάρμακο.

«Ο Παναγιωτάκης στέκεται στα πόδια του, είναι απίστευτο», ακούγεται να λέει στο σχετικό βίντεο η μητέρα του παιδιού, ενώ στο κείμενο που συνοδεύει την ανάρτηση οι γονείς εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για τη βοήθεια των συνανθρώπων μας:



«Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητα μας ειναι γεμάτη από εξετάσεις και Φυσικόθεραπειες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι κ θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα.»

Εμείς με τη σειρά μας, να ευχηθούμε ολόψυχα το θαύμα να ολοκληρωθεί και ο Παναγιώτης Ραφαήλ να νικήσει την ασθένειά του όσο πιο σύντομα γίνεται!

 

v