Ο μικρούλης Ραφαήλ κόλλησε μια ίωση που τον χτύπησε στο αναπνευστικό

Ο μικρούλης Ραφαήλ κόλλησε μια ίωση που τον χτύπησε στο αναπνευστικό

Λίγες μέρες πριν την επιστροφή του, ο μικρός Ραφαήλ χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση η οποία, ναι μεν είχε θετική έκβαση, αλλά ο μικρούλης κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό.

Οι γονείς του έκαναν πριν από λίγη ώρα την παρακάτω ανάρτηση για να μας ενημερώσουν. Εμείς με τη σειρά μας, τους ευχόμαστε να το ξεπεράσουν γρήγορα και όλα να πάνε καλά!

«Αγαπημένοι μας φίλοι,

Έχουμε καιρό να γράψουμε νέα μας. Τα μηνύματα που δεχόμαστε είναι πολλά και συγκινητικά. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε τόσο πολύ για το παιδί μας.
Πριν δέκα μέρες κάναμε μια επέμβαση, η οποία κρίθηκε απαραίτητη για την υγεία του παιδιού. Η επέμβαση πήγε καλά, δόξα τω Θεώ, αλλά δυστυχώς ο μικρός μας κόλλησε μια ίωση η οποία τον χτύπησε στο ευαίσθητο σημείο του, το αναπνευστικό.

Από τότε είμαστε στο νοσοκομείο, με χαμηλό οξυγόνο και με μηχανήματα που βοηθούν τον μικρό μας ήρωα να ανακάμψει.

Ο Παναγιώτης Ραφαήλ ανταποκρίνεται θετικά και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα.

Δυστυχώς ένας κοινός ιός που για μας τους υπόλοιπους μπορεί να ξεπεραστεί σε τρεις μέρες, για τα παιδιά σαν τον Παναγιωτακη μας είναι πολύ επικίνδυνος. Ευχαριστούμε πολύ για όλα, ξέρω ότι μας σκέφτεστε, σας στέλνουμε την αγάπη μας».

 

Πηγή: Γίνε ο Ήρωας Του Παναγιώτη Ραφαήλ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v