Tι τρελαίνει τους άντρες στο γυναικείο ντύσιμο!

Tι τρελαίνει τους άντρες στο γυναικείο ντύσιμο!

Θα έλεγε κανείς πως οι άντρες δεν προσέχουν ιδιαίτερα το γυναικείο ντύσιμο. Και είναι αλήθεια! Όπως και τις αλλαγές στα μαλλιά. Επίσης αλήθεια! Ωστόσο, πριν τους (κατά)δικάσουμε ως μπούφους ή αδιάφορους, αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάρχουν ορισμένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που όχι μόνο τα παρατηρούν, αλλά τα θεωρούν και πολύ σέξι!

Ρωτήσαμε συζύγους, αδερφούς, φίλους και συναδέλφους και σας παρουσιάζουμε την παρακάτω λίστα του sexiness!

Το μικρό μαύρο φόρεμα

Ο συγχωρεμένος και ταλαντούχος Karl Lagerfeld είχε πει «ποτέ δεν είσαι υπερβολικά ή όχι αρκετά επίσημα ντυμένη με ένα μικρό μαύρο φόρεμα». Και αυτό είναι μια πάγια αλήθεια για τον χώρο της μόδας! Το μικρό μαύρο φόρεμα δεν κατέκτησε μόνο τις γυναικείες καρδιές, αλλά και τις αντρικές καθώς φαίνεται, εφόσον θεωρείται σέξι από την πλειοψηφία των αντρών.

Και αυτό το χρωστάμε στην καταπληκτική Coco Chanel που το 1926 το λάνσαρε πρώτη για όλη την ημέρα και για κάθε περίσταση!

Οι ψηλοτάκουνες γόβες

Δεν υπάρχει άντρας που να διαφωνεί με το ότι οι ψηλοτάκουνες γόβες κάνουν μια γυναίκα άκρως ελκυστική και πηγή πολλών ερωτικών φαντασιώσεων. Αν το σκεφτούμε υπάρχει λογική εξήγηση! Οι γόβες με ψηλά τακούνια βελτιώνουν την στάση του σώματος και τονίζουν όμορφα τις αναλογίες.

Το δερμάτινο κολάν

Τα δερμάτινα κολάν δίνουν μια θηλυκή και σέξι νότα στην εμφάνισή μας γι’ αυτό και δεν λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Η εφαρμογή και η υφή του δερμάτινου τρελαίνει τον αρσενικό πληθυσμό γι’ αυτό και οι περισσότεροι το κατατάσσουν στα top της λίστας του sexiness!

Θυμηθείτε την φάτσα του John Travolta στο Grease όταν είδε την Olivia Newton John να εμφανίζεται στο αποχαιρετιστήριο πάρτι του σχολείου με το δερμάτινο παντελόνι…

Οι μπλούζες που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους

Είτε είναι στενής, είτε φαρδιάς γραμμής οι μπλούζες που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους τραβούν σαν μαγνήτης τα βλέμματα των αντρών. Χωρίς να είναι προκλητικές αφήνουν όσα πρέπει στην φαντασία τους, με αποτέλεσμα να τις βρίσκουν άκρως σέξι.

Το κόκκινο του πάθους

«Βάλε το κόκκινο φουστάνι εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά» τραγουδάει η Ελευθερία Αρβανιτάκη και δεν είναι τυχαίο. Το κόκκινο χρώμα συμβολίζει από αρχαιοτάτων χρόνων το πάθος και τον έρωτα και πραγματικά ξετρελαίνει τον ανδρικό πληθυσμό.

Βάλτε λοιπόν κόκκινο κραγιόν, σακάκι, γόβες, φόρεμα και αναστατώστε τα πλήθη!

Οι pencil φούστες

Ένα καλοσχηματισμένο ζευγάρι πόδια και μια pencil φούστα είναι αρκετά για να γονατίσουν ακόμα και τον πιο ξενέρωτο άντρα! Η καρδιά του σίγουρα θα σκιρτήσει με τον εκρηκτικό συνδυασμό σικ και σέξι που βγάζει αυτή η φούστα.

Εξώπλατα φορέματα

Μια ωραία πλάτη, για κάποιο μυστήριο ρόλο, φαίνεται να αναστατώνει τους άντρες. Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να την αναδείξουμε από ένα εξώπλατο φόρεμα. Λίγη υπομονή μέχρι το καλοκαιράκι!

Τα γυαλιά της γκαβομάρας

Μια αναπάντεχη… πετριά (;) των ανδρών είναι τα γυαλιά μυωπίας. Δεν ξέρω αν πηγάζει από εφηβικές φαντασιώσεις του τύπου δασκάλα-μαθητή ή ενήλικες του τύπου γραμματέα-διευθυντή, το μόνο σίγουρο είναι ότι θεωρείται από τα πιο σέξι αξεσουάρ στο γυναικείο ντύσιμο. Αρκεί τα γυαλιά να μην παραπέμπουν σε Ζάχο Χατζηφωτίου  και Νίκο Χατζηνικολάου στα νιάτα του!

 

v