«Αν η δύναμη είχε πρόσωπο, θα ήταν μιας γυναίκας που γεννάει…»

«Αν η δύναμη είχε πρόσωπο, θα ήταν μιας γυναίκας που γεννάει…»

Μπορεί τα social να προωθούν μία κουλτούρα εντυπωσιασμού όπου προβάλουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, ακόμα κι αν πρέπει να την κατασκευάσουμε, αλλά ευτυχώς υπάρχουν και γυναίκες που γνωρίζουν πως η αληθινή γοητεία κρύβεται στην εσωτερική μας δύναμη και την ψυχική μας μορφιά.

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η Η Ashley Graham, γνωστό plus size μοντέλο, που δεν φοβήθηκε ποτέ να τσαλακώσει την εικόνα της. Κι η τελευταία απόδειξη του θάρρους της ήταν η φωτογραφία που ανέβασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: το πρόσωπό της την ώρα που γεννούσε.

Μπορεί ο πόνος και η ταλαιπωρία να έχουν αποτυπωθεί στο πρόσωπό της, όμως είναι πιο όμορφη από ποτέ! Η δύναμη που κρύβουμε όλες μέσα μας προκαλεί τον θαυμασμό και τον σεβασμό μας. Όπως έγραψε και στην ανάρτησή της στο Instagram, όλες γυναίκες, είμαστε δυνατές και ικανές να πετύχουμε θαύματα όπως το να γεννήσουμε ένα παιδί!

«Αυτό είναι το πρόσωπο της μέγιστης γυναικείας δύναμης. Ο μεγαλύτερος πόνος που έχω βιώσει και το μεγαλύτερο επίτευγμα που έχω επιτύχει ποτέ».

Σήμερα, λίγο μετά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Ashley Graham μιλά για τα επιτεύγματα του φύλου μας:

«Συνειδητοποιούμε ότι παρά τον πόνο ή τις δοκιμασίες που έχουμε ζήσει όλες γυναίκες, είμαστε δυνατές και ικανές να πετύχουμε θαύματα όπως το να γεννήσουμε ένα παιδί! Ας γιορτάσουμε, λοιπόν, τη γυναικεία δύναμη κι ας έχουμε μεταξύ μας αλληλεγγύη!»

Πηγή: popsugar.com

v