Η Κάρμεν Ρουγγέρη χαρίζει στα παιδιά την παράσταση «Το Βαλς με τα Παραμύθια»!

Η Κάρμεν Ρουγγέρη χαρίζει στα παιδιά την παράσταση «Το Βαλς με τα Παραμύθια»!

Δεν υπάρχει παιδί (αλλά και μεγάλος!) που να μην αγαπάει την Κάρμεν Ρουγγέρη και τη δουλειά της. Οι παραστάσεις της έχουν γράψει ιστορία, ενώ όλα τα πιτσιρίκια, μετά το τέλος τους, τρέχουν στην ανοιχτή της αγκαλιά για να την συγχαρούν!

Αυτές τις ημέρες, που όλοι μένουμε σπίτι, η αγαπημένη μας κυρία Ρουγγέρη μας χαρίζει μια από τις πιο πετυχημένες δουλειές της, ανεβάζοντάς την στο YouTube για να την δουν δωρεάν όλα τα παιδιά από την οθόνη του υπολογιστή τους.

Πρόκειται για την παράσταση «Το Βαλς Με τα Παραμύθια» που κανένα παιδί δεν μπορεί να δει μόνο μία φορά… Το μήνυμα που θέλει να περάσει στους μικρούς μας φίλους είναι ξεκάθαρο και ηχηρό: 

«Γεια σας αγάπες μου γλυκές. Είμαστε στο σπίτι, όπως όλος ο κόσμος, μπόρα είναι θα περάσει, μπορούμε να περάσουμε πολύ ωραία και στο σπίτι μας, έτσι δεν είναι; Σας προτείνω, λοιπόν, να δούμε όλοι μαζί το Βαλς με τα Παραμύθια…»

Δείτε την εξαιρετική παράσταση των Κάρμεν Ρουγγέρη και Χριστίνας Κουλουμπή που «ανέβηκε» την προηγούμενη σεζόν στο Θέατρο Κιβωτός ακριβώς εδώ:



v