Η τρελή καθημερινότητα με τα παιδιά στην καραντίνα μέσα από 15 αστείες φωτογραφίες

Η τρελή καθημερινότητα με τα παιδιά στην καραντίνα μέσα από 15 αστείες φωτογραφίες

Η καθημερινότητα των γονιών είναι ένα κράμα κούρασης, αφοσίωσης αλλά και ατελείωτης αγάπης και αυτό ισχύει και ανεξαρτήτως συνθηκών! Ωστόσο, κανείς μας δεν είχε υπολογίσει ποτέ, ότι θα ερχόταν μια μέρα που θα μέναμε κλεισμένοι στο σπίτι 24/7 με τους μικρούς μας κατεργάρηδες. 

Η καραντίνα έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή τη δική μας και των παιδιών και τα ευτράπελα της καθημερινότητας έχουν πάει σ' άλλο επίπεδο, όπως αποδεικνύουν οι παρακάτω ξεκαρδιστικές και απολαυστικές φωτογραφίες.

Όταν κάνεις βιντεοκλήση με το αφεντικό σου και εκείνος παρατηρεί έναν σουπερήρωα στο τραπέζι της κουζίνας, έτοιμο να επέμβει αν χρειαστεί!

«Μπαμπά, μπορώ να κάτσω ήσυχα να σε βλέπω να δουλεύεις;»

Ακόμη και όταν βρεις μια γωνιά στο σπίτι για να κάνεις την δουλειά σου, ΠΑΝΤΑ τα παιδιά βρίσκουν έναν τρόπο να κάνουν αισθητή την παρουσία τους... Για παράδειγμα, μπορούν να σε παρακολουθούν!

Υπάρχει βέβαια λύση: υπερβολική βέβαια, αλλά σε βάζει σε πειρασμό!

Στην καραντίνα γρήγορα συνειδητοποιείς ότι αν δεν μετατρέψεις το σαλόνι σε παιδότοπο, δεν θα τη βγάλεις καθαρή!

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι ετοιμάζει αυτό το παιδί!

Και την καραντίνα όμως αν δεν έχεις το νου σου και τα μάτια σου ανοιχτά με τους μικρούς καλικάτζαρους, πολλά μπορεί να συμβούν....

Ή ένα καινούριο κούρεμα...απ' το πουθενά...

«Τα παιδιά μου βαριούνται τόσο πολύ που αποφάσισαν να φτιάξουν τον παλιό μας υπολογιστή...Τι να πω...» γράφει μια απεγνωσμένη μάνα!

Όλα τα παιδιά βαριούνται κλεισμένα στο σπίτι τόσες μέρες. Λογικό να σε βάλουν στόχο για άπειρα πειράγματα και παιχνίδια...

Αυτή η γάτα παρακαλάει ν' ανοίξουν επιτέλους τα σχολεία!

Ταυτίστηκα απόλυτα με το σημείωμα του παρακάτω μπόμπιρα, όσον αφορά το διάβασμα στο σπίτι: «Δεν πηγαίνει καλά. Η μαμά μου αγχώνεται πολύ! Μπερδεύεται πολύ. Κάναμε ένα διάλειμμα για να προσπαθήσει να καταλάβει τι γίνεται. Σας το ξαναλέω, δεν πηγαίνει καλά.»

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σ' όλους τους γονείς εκεί έξω!

Φωτογραφίες: boredpanda.com

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v