Πώς να κουρέψετε τον άντρα σας τώρα που τα κομμωτήρια είναι κλειστά!

Πώς να κουρέψετε τον άντρα σας τώρα που τα κομμωτήρια είναι κλειστά!

Η καραντίνα συνεχίζεται (προς το παρόν) και τα μαγαζιά παραμένουν κλειστά μέχρι νεωτέρας-κι αυτό φυσικά δεν αποκλείει και τα κομμωτήρια! Τα μαλλιά ωστόσο του συζύγου συνεχίζουν να μακραίνουν με εκπληκτική ταχύτητα γι'αυτό και η λύση είναι μία: κούρεμα στο σπίτι!

Μην ανησυχείτε όμως! Δεν θα χρειαστεί να τα πάρετε με την ψιλή γιατί με τα παρακάτω βιντεάκια θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ένα ωραίο ανδρικό κούρεμα.

Τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να το πετύχετε είναι μια λεπτή χτένα, μια κουρετική μηχανή και μια πετσέτα.

Μοντέρνο με σβησίματα

Χτενίστε τα μαλλιά με την χτένα. Ξεκινήστε απ' την περιοχή του αυχένα και χρησιμοποιήστε 3 δάχτυλα δικά σας για να υπολογίσετε μέχρι πόσο θα κουρέψετε με την κουρευτική μηχανή. Να θυμάστε ότι πρέπει να απομακρύνετε την μηχανή απ' το κεφάλι με τροχιά προς τα έξω και φυσικά, ότι δεν πρέπει να σταματήσετε τη μηχανή απότομα.

Στα πλάγια, όπως επεξηγεί το παραπάνω βίντεο το κούρεμα με τη μηχανή γίνεται έως 2 δάχτυλα πάνω απ'το περίγραμμα. Ενώστε το τμήμα που κουρέψατε με την μηχανή με τα υπόλοιπα μαλλιά και σ' αυτό το σημείο συνεχίστε με την βοήθεια της χτένας και του ψαλιδιού.

Μοντέρνο με περισσότερο όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού

Χρησιμοποιήστε την κουρευτική μηχανή και ξεκινήστε απ' τα πλάγια προσέχοντας η κίνηση της μηχανής να είναι από κάτω προς τα έξω και συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Εφόσον θέλετε να υπάρχει όγκος μαλλιών στο πάνω μέρος του κεφαλιού, πάρτε την χτένα και το ψαλίδι και κόψτε μέχρι 2 δάχτυλα όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Ένα ακόμα βοηθητικό βίντεο είναι το παρακάτω, το οποίο σίγουρα θα σας λύσει τα χέρια!

Καλή επιτυχία!

 

v