Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν απόψε με νέα επεισόδια! - Τι θα δούμε

Οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν απόψε με νέα επεισόδια! - Τι θα δούμε

Από σήμερα, Δευτέρα 18/05 επιστρέφουν δυναμικά οι «Άγριες Μέλισσες» στον Ant1 με νέα επεισόδια και πικάντικες εξελίξεις! Έπειτα από την διακοπή γυρισμάτων λόγω κορονοϊού που κράτησε για περίπου δύο μήνες - κι αφού η σειρά προβαλλόταν σε επανάληψη - οι ήρωες που αγαπήσαμε ξαναμπαίνουν στα σπίτια μας απόψε και καθημερινά στις 22:45!

Πού είχε σταματήσει η σειρά

Stο τελευταίο επεισόδιο που είχαμε παρακολουθήσει, είχαμε δει τη Μυρσίνη και την Ασημίνα να προχωρούν το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης βάζοντας και την κυρά Ρίζω στο κόλπο, ενώ ο Μελέτης και ο Κωνσταντής είχαν πείσει τον Δημητράκη να γίνει το δόλωμα για να παγιδεύσουν τον Κλεομένη. Παράλληλα, η Θεοδοσία και ο Βασταρδής είχαν έρθει ακόμη πιο κοντά, ο Νέστορας και ο ενωμοτάρχης άρχισαν να υποψιάζονται τον Κυπραίο, ενώ ο συνεταιρισμός ιδρύθηκε, επίσημα, και ο Δούκας ήρθε αντιμέτωπος με τα μέλη του.

Τι θα δούμε στη συνέχεια

Τα νέα επεισόδια μας επιφυλάσσουν πικάντικες εξελίξεις και πολλές συγκινήσεις καθώς ο Κωνσταντής με τον Μελέτη ετοιμάζουν μια παγίδα για τον Κλεομένη, ο Νικηφόρος ετοιμάζεται να αψηφήσει για τα καλά τον Δούκα, η Θεοδοσία μαθαίνει το μυστικό του γιατρού και ο Κυπραίος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη όσον αφορά τον έρωτα του για την Ελένη! Η συνέχεια στις οθόνες μας.

Δείτε το αποψινό trailer

Πηγή: news247.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v