Το πιο ονειρεμένο θαλάσσιο πάρκο του κόσμου είναι βγαλμένο από παραμύθι!

Το πιο ονειρεμένο θαλάσσιο πάρκο του κόσμου είναι βγαλμένο από παραμύθι!

Το καλοκαίρι μπαίνει για τα καλά και το μυαλό όλων μας είναι στο πότε θα πάμε θάλασσα και – γιατί όχι; – πότε θα παμε διακοπές. Κι όσο ακούμε για μέτρα και περιορισμούς, τόσο πιο πολύ μας ανοίγει η όρεξη για ανέμελες διακοπές σε μέρη παραμυθένια, μακριά απ’ την εδώ καθημερινότητά. Ένα τέτοιο μέρος, η ιδανική απόδραση για μικρούς και μεγάλους, βρίσκεται στις Φιλιππίνες, στην πόλη Ολονγκάπο και είναι ένα φουσκωτό νησί έκτασης 4 στρεμμάτων – το μεγαλύτερο του είδους του σε όλη την Ασία.

Το απίθανο, ονειρικό αυτό πάρκο επιπλέει πάνω στα νερά του κόλπου Σούμπικ, σε μια μαεγευτική παραλία που κάθε χρόνο συρρέει πλήθος κόσμους για να απολαύσει τον ήλιο, τα νερά, αλλά και τα παιχνίδια πάνω στον αχανή φουσκωτό παιχνιδότοπο.

Η ατελείωτη διαδρομή πάνω στο νερό περιλαμβάνει πύργους, γέφυρες, εκτοξευτές ανθρώπων, κούνιες, τραμπολίνα κι ένα σωρό άλλα εμπόδια που συναρπάζουν τους επισκέπτες. Για τα μικρότερα παιδιά, βέβαια, υπάρχουν ασφαλέστερα παιχνίδια, ενώ όσοι θέλουν να χαλαρώσουν μπορούν να αράξουν στη μαγευτική πλαζ που είναι διακοσμημένη στα χρώματα του… μόνοκερου ο οποίος είναι το σήμα κατατεθέν του θαλάσσιου πάρκου.

Τι ωραία που θα ήταν να βρισκόμασταν εκεί για λίγες ώρες ανέμελης διασκέδασης!

v