O Batman σώζει 3χρονο κοριτσάκι που δέχεται bullying απ' τους συμμαθητές της

O Batman σώζει 3χρονο κοριτσάκι που δέχεται bullying απ τους συμμαθητές της

Αληθινοί ήρωες υπάρχουν και μάλιστα στην καθημερινότητά μας! Συνήθως δεν φορούν κάπες και στολές, όμως, με την ευγένεια και την καλοσύνη τους αλλάζουν τον κόσμο. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η ζωή ενός μικρού κοριτσιού που είχε υποστεί bullying απ' τους συμμαθητές της άλλαξε προς το καλύτερο όταν ο ίδιος ο...Batman την συνόδευσε στο σχολείο της και της έδωσε τη δύναμη και το κουράγιο που χρειαζόταν.

Η μικρή Lydia είναι ένα πολύ γλυκό 3χρονο που όμως αντιμετωπίζει bullying απ' τους συμμαθητές της στον παιδικό σταθμό. Η μητέρα της δοκίμασε πολλές φορές να τη βοηθήσει αλλά χωρίς επιτυχία. Το ποτήρι ξεχείλισε όταν η μικρούλα γύρισε σπίτι της με πολλές μελανιές και μαυρισμένο μάτι

Απ' ότι φαίνεται τα παιδιά στον παιδικό τη χτυπούσαν ενώ ένα άλλο κορίτσι της πέταξε ένα παπούτσι, το οποίο τη χτύπησε στο μάτι. Καθώς η μητέρα της έβλεπε ότι η κατάσταση χειροτέρευε και το σχολείο δεν έκανε τίποτα για να βοηθήσει τη μικρή Lydia (παρά τις παρακλήσεις της), απευθύνθηκε στα social media, ζητώντας βοήθεια.

Ο Jack Asbury ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της και ντυμένος με τη στολή του Batman συνόδευσε τη μικρή στο σχολείο. Μόλις έφτασαν στο παιδικό σταθμό τα παιδιά έμειναν με το στόμα ανοιχτό, ειδικά όταν άκουσαν απ' τον Batman να λέει ότι η μικρή Lydia είναι η καλύτερή του φίλη και βοηθός του.

Μετά απ' το συμβάν τα πράγματα έγιναν πολύ καλύτερα και η Lydia έκανε και μερικούς φίλους.

Πηγή: tampabay.com

v