7 παραλίες με παιδική χαρά δίπλα (ή μέσα) στη θάλασσα

7 παραλίες με παιδική χαρά δίπλα (ή μέσα) στη θάλασσα

Θάλασσα, παιδική χαρά και φουσκωτά... Τι άλλο άραγε θα μπορούσε να ονειρευτεί ένα μικρό παιδί για το καλοκαίρι; Ίσως ένα παγωτό το οποίο θα μπορούσε να συνδυαστεί άψογα με έναν καφέ και λίγο ελεύθερο χρόνο για τους γονείς, όσο τα παιδιά παίζουν μέχρι τελικής πτώσης!

Στις παρακάτω παραλίες μπορείτε να συνδυάσετε το μπάνιο σας είτε με παιδότοπους και φουσκωτά, είτε με παιδικές χαρές που βρίσκονται δίπλα (ή μέσα) στη θάλασσα και να περάσετε μια τέλεια μέρα τόσο εσείς, όσο και τα παιδιά σας!

Θαλάσσια παιδική χαρά στην Ακτή του Ηλίου

Στην οργανωμένη παραλία της Ακτής του Ηλίου, θα βρείτε μια παιδική χαρά… μέσα στη θάλασσα για παιδιά από 6 ετών και πάνω. Η κούνια, οι τσουλήθρες, το τραμπολίνο και ο πύργος αναρρίχησης είναι μερικά από τα φουσκωτά παιχνίδια που επιπλέουν στο νερό για παιδιά που αγαπούν το κολύμπι. Όλα αυτά κάτω από την επίβλεψη των έμπειρων ναυαγοσωστών! Εσείς μπορείτε είτε να χαλαρώσετε με τον καφέ σας σε κάποια ξαπλώστρα, εφόσον τα παιδιά είναι μεγάλα, ξέρουν καλό μπάνιο και έχουν δίπλα τους τους ειδικούς να τα προσέχουν, είτε να κλείσετε οικογενειακώς κάποιο θαλάσσιο ποδήλατο ή κανό.

Η θαλάσσια παιδική χαρά του Wet Park παραμένει ανοιχτή από τις 10 π.μ. έως τις 8 μ.μ. Το εισιτήριο διαφέρει ανάλογα με το τι θέλετε. Για παράδειγμα, για παιχνίδι 1 ώρα τις καθημερινές θα επιβαρυνθείτε με 7 ευρώ ενώ το ολοήμερο εισιτήριο για ατελείωτο παιχνίδι κοστίζει 15 ευρώ. Δείτε αναλυτικά όλες τις τιμές εδώ.

*Το αντίτιμο για την είσοδο στην οργανωμένη παραλία δεν περιλαμβάνεται στις παραπάνω τιμές.

Διεύθυνση: Πλαζ Ακτή του Ηλίου, Άλιμος.

Τηλέφωνο: 6944898910.

Παιδική χαρά, Αρτέμιδα

Λίγο πιο πάνω από την πανέμορφη παραλία της Αρτέμιδας – της γνωστής μας Λούτσας – θα βρείτε μια παιδική χαρά με νέες και ασφαλείς εγκαταστάσεις. Ανανεώθηκε πέρυσι και χαρίζει απίστευτη διασκέδαση σε παιδιά όλων των ηλικιών. Περάστε με λίγη προσοχή τον δρόμο μετά το μπάνιο ή τη βόλτα σας στην παραλία και αφήστε τα παιδιά να χορτάσουν παιχνίδι.

Γαλάζια Ακτή, Μαραθώνας
 

Η παραλία Σχοινιά στον Μαραθώνα, μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Αττικής, έχει μήκος περίπου 3 χιλιομέτρων. Στην Γαλάζια Ακτή, την μεγαλύτερη ιδιωτική πλαζ της παραλίας του Σχοινιά πέρα από άνετες ξαπλώστρες θα βρείτε και μια πλήρως εξοπλισμένη παιδική χαρά για να παίξουν τα παιδιά σας μέχρι τελικής πτώσης.

Παιδική χαρά στη Γλυφάδα (Balux)

Μια παιδική χαρά μέσα στην άμμο περιμένει τα παιδιά στα Αστέρια της Γλυφάδας, δίπλα στο Balux και ακριβώς μπροστά σε μια μαγευτική παραλία. Κούνιες, ξύλινες κατασκευές, τραμπάλες θα διασκεδάζουν τα παιδιά σας ενώ εσείς θα χαίρεστε την σκιά που δημιουργούν τα δέντρα που κυκλώνουν την παιδική χαρά.

Παιδότοπος Baluxaki

Εάν ιδρώσετε από το πολύ παιχνίδι, συνεχίζετε τη μέρα σας στην παραλία με βουτιές στη θάλασσα, ή απολαμβάνετε τον υπαίθριο παιδότοπο Baluxaki που είναι αφιερωμένος στα μικρά σας. Με τρενάκι, τραμπολίνο, κατασκευές παιδικής χαράς, βαρκούλες, ακόμα και καρουζέλ, ο χώρος που βρίσκεται πολύ κοντά στην παραλία θα ενθουσιάσει τα πιτσιρίκια.

Ο χώρος μένει ανοιχτός από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10.30 το βράδυ. 

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2108941620 και 2108947910.

Toycity Mamakoita στο Μαύρο Λιθάρι

Δίπλα στην γνωστή για τους Αθηναίους παραλία «Μαύρο Λιθάρι» βρίσκεται ο παιδότοπος ToycityMamakoita. Τα παιδιά θα εκτονωθούν στα φουσκωτά, το τραμπολίνο και τα υπόλοιπα παιχνίδια όσο εσείς χαλαρώνετε πίνοντας τον καφέ σας ή απολαμβάνοντας ένα σνακ στα τραπεζάκια που βρίσκονται επίσης στον εξωτερικό χώρο. Στο τέλος της μέρας, κάντε μια βόλτα μέχρι την παραλία δίπλα για να μυρίσετε θάλασσα.

Ο παιδότοπος είναι ανοιχτός από τις 6 το απόγευμα ως τις 11 το βράδυ. Το κόστος ανέρχεται στα 4 ευρώ ανά παιδί για τα φουσκωτά παιχνίδια, με επιπλέον χρέωση 2 ευρώ για την απεριόριστη χρήση του τραμπολίνο. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο Facebook σχετικά με τις δραστηριότητες που διοργανώνονται εκεί.

Διεύθυνση: 46,5 χλμ. Λεωφ. Αθηνών- Σουνίου, παραλία Μαύρο Λιθάρι.

Τηλέφωνο: 6977331749.

Volta fun town στη Μαρίνα Φλοίσβου

Ένας από τους πιο προσεγμένους και γνωστούς παιδότοπους μέσα στην Αττική και μάλιστα με θαλασσινή αύρα αφού βρίσκεται στη μαρίνα του Φλοίσβου. Εκεί τα παιδιά θα παίζουν ατελείωτες ώρες, θα κάνουν βαρκάδα στην ειδική πισίνα, θ’ ανέβουν σε κάστρα και πειρατικά πλοία και θα κάνουν ακόμα και baby cart. Εσείς, ταυτόχρονα θα χαλαρώνετε στο self service café!

Στο Facebook θα δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 18:00 – 22:00, Κυριακή 11:00 – 22:00

Διεύθυνση: Παλαιό Φάληρο

Τηλέφωνο210 98 50 340

v