Γυναίκα υιοθετεί τα μικρότερα αδέρφια του θετού γιου της για να γίνουν και πάλι οικογένεια

Γυναίκα υιοθετεί τα μικρότερα αδέρφια του θετού γιου της για να γίνουν και πάλι οικογένεια

Καμιά φορά, η ζωή παίζει περίεργα παιχνίδια, αλλά όταν αυτά έχουν αίσιο τέλος, γεμίζουν με χαρά και όμορφα συναισθήματα, όχι μόνο τους εμπλεκόμενους, αλλά κι εμάς που παρακολουθούμε από μακριά. Όπως στην περίπτωση της Κέιτι απ’ το Κολοράντο των ΗΠΑ που, αφού υιοθέτησε ένα υπέροχο παιδάκι το 2017, βρέθηκε σήμερα να είναι η θετή μαμά και στα δύο «χαμένα» αδερφάκια του. Κι όλο αυτό, μέσω μια απίθανης σύμπτωσης...

Όταν η Κέιτι υιοθέτησε τον 4χρονο σήμερα Γκρέισον ήταν ήδη τρισευτυχισμένη. Ένα μηνά μετά, έλαβε ένα τηλεφώνημα για ένα κοριτσάκι που χρειαζόταν ένα σπίτι, ώσπου να βρεθεί κάποιος να την υιοθετήσει (η Κέιτι φιλοξενούσε παιδιά ως «ενδιάμεσος» γονιός). Όταν το κοριτσάκι ήρθε στο σπίτι, η Κέιτι πρόσεξε μια περίεργη ομοιότητα στο όνομα της βιολογικής μητέρας της (στο βραχιολάκι του μαιευτηρίου) και το όνομα της μητέρας του Γκρέισον. Επιπλέον, το ιστορικό που της έδωσαν οι κοινωνικοί λειτουργοί ήταν παρεμφερές με του γιου της.

Μιας και είχε σκοπό να την υιοθετήσει αν όλα πήγαιναν καλά, η Κέιτι αποφάσισε να κάνει DNA τεστ στα δύο παιδιά για να επιβεβαιώσει αν η υποψία της ήταν βάσιμη. Τελικά, η 3χρονη σήμερα Χάνα ήταν στ’ αλήθεια βιολογική αδελφούλα του Γκρέισον και οι λανθασμένες πληροφορίες που είχε δώσει η μητέρα τους, είχαν χωρίσει προσωρινά τα δύο παιδιά.

Η Κέιτι τότε υιοθέτησε την Χάνα κι ένωσε ξανά τα δύο αδερφάκια. Αλλά η ιστορία δεν τελείωσε εκεί. Πρόσφατα, ένα τρίτο αδερφάκι, ο 1 έτους Τζάκσον, εμφανίστηκε με ψευδή στοιχεία. Αυτή τη φορά, ήταν ένας κοινωνικός λειτουργός που αντιλήφθηκε την υπόθεση κι ενημέρωσε την Κέιτι.

«Όταν έμαθα για τον Τζάκσον», δήλωσε η Κέιτι, «αμέσως ένιωσα πως το καλύτερο που μπορούσα νακάνω για ‘κείνον είναι να του χαρίσω τ’ αδέλφια του, την οικογένειά του».

Έτσι, πριν από ένα μήνα, η Κέιτι έγινε κι επίσημα η μητέρα του Τζάκσον μέσω βίντεο-σύσκεψης. Η υιοθεσία σφραγίστηκε παρουσία 30 καλεσμένων, ανάμεσά τους και οι θετοί γονείς ακόμη δύο μελών της βιολογικής οικογένειας των τριών τυχερών παιδιών, των μεγαλύτερων αδελφών τους Τέιλορ και Ίντιγκρεϊς.

Στην αρχή, ήθελαν κι εκείνοι να υιοθετήσουν τον Γκρέισον για να ενώσουν τ’ αδέλφια, αλλά το έμαθαν πολύ αργά. Σήμερα, βλέπουν την Κέιτι σαν τη δική τους αδελφή και την οικογένειά της σαν προέκταση της δικής τους!

Πηγή: goodmorningamerica.com

v