Ο έρως χρόνια δεν κοιτά: 5 λόγοι που μας αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες!

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά: 5 λόγοι που μας αρέσουν οι μεγαλύτεροι άντρες!

Τον έρωτα δεν τον επιλέγουμε, μας επιλέγει και ως γνωστόν χρόνια δεν κοιτά! Είναι πολλά τα ζευγάρια που ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας τους. Στο μεταξύ, η πλειοψηφία των γυναικών έχει ιδιαίτερη προτίμηση στους μεγαλύτερους άντρες και μάλιστα, θεωρούν ότι το μυστικό της ευτυχίας τους οφείλεται στα 10 ή τα 15 χρόνια που μπορούν να τους χωρίζουν!

Για ποιους λόγους, όμως, οι μεγαλύτεροι άντρες είναι τόσο θελκτικοί στα μάτια μας;

 


 

Ξέρει τι να πει, πότε να το πει και κυρίως πώς να το πει

Ένας μεγαλύτερος άντρας έχει τον τρόπο του με τις λέξεις. Ξέρει πώς να φερθεί και προσαρμόζεται ανάλογα τους συνομιλητές του! Διαφορετικά θα μιλήσει στην οικογένειά σου απ' ότι στους φίλους ή τους συναδέλφους και το κυριότερο δεν θα νιώσεις ποτέ ότι σε κάνει ρεζίλι. Η παρουσία του και μόνο σε γεμίζει σιγουριά και ασφάλεια και, κακά τα ψέματα, περηφάνια.

Είναι οικονομικά ανεξάρτητος

Η οικονομική ανεξαρτησία είναι τεράστιο προσόν σ' έναν άντρα. Ζει μόνος του, είναι ανεξάρτητος και ξέρει να βάζει τη ζωή του (μήπως και τη δική σου;) σε μια τάξη. Και ειδικά στις μέρες μας, αυτό δεν το συναντάς πολύ συχνά!  

Είναι έμπειρος στον έρωτα

Οι εμπειρίες φυσικά σχετίζονται και με το σεξ!  Ξέρει πώς να σε κάνει ευτυχισμένη και ξέρει καλά πως το σεξ πρέπει να απολαμβάνεται κι από τους δυο! Δεν είναι μια εγωιστική διαδικασία!

Έχει στιλ και γοητεία

Όταν η ζωή σε έχει οδηγήσει σε δυσκολίες και αδιέξοδα τα οποία έχεις ξεπεράσει με επιτυχία, αποκτάς αυτοπεποίθηση και ξέρεις πολύ καλά ποιος είσαι. Διαθέτεις σταθερότητα, σιγουριά και γοητεία! Γιατί κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από έναν άνθρωπο που ξέρει πού πατάει και απολαμβάνει τη ζωή.

Έχετε ουσιαστική επικοινωνία

Η συζήτηση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς του. Δεν τον ενοχλεί να μιλάει για τα ίδια θέματα ξανά και ξανά, ενδιαφέρεται για σένα και πως πέρασες τη μέρα σου και σε ακούει με προσοχή ό,τικι αν έχεις να του πεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v