Ιθάκη: ένα κοπάδι δελφίνια «χορεύουν» γύρω από φουσκωτό σκάφος

Ιθάκη: ένα κοπάδι δελφίνια «χορεύουν» γύρω από φουσκωτό σκάφος

Μέσα στην περίεργη και τεταμένη για πολλούς ατμόσφαιρα των ημερών, μπορεί κανείς εύκολα να ξεχάσει ότι ζούμε σε μια απ’ τις ομορφότερες χώρες του κόσμου, όπου το καλοκαίρι είναι μια αληθινή χαρά θεού. Ευτυχώς, συχνά πυκνά εμφανίζονται μπροστά μας εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε κι έτσι θυμόμαστε πόσο ευλογημένοι θα ‘πρεπε να νιώθουμε. Όπως αυτοί οι ταξιδιώτες που, ενώ βρίσκονταν στ’ ανοιχτά, είδαν το σκάφος τους να πλευρίζεται από ένα εντυπωσιακό κοπάδι δελφινιών που τους συνόδεψε για μερικά λεπτά ομορφαίνοντας κάνοντας τη διαδρομή τους αξέχαστη.

Η παρέα είχε ξεκινήσει με το φουσκωτό από την Αθήνα με προορισμό την Ιθάκη. Στο δρόμο, λοιπόν, λίγο μετά την περιοχή του Ρίου, καθώς έμπειναν στην τελική ευθεία για το νησί του Οδυσσέα, είχαν την τύχη να γίνουν μάρτυρες σ’ ένα απίστευτο θέαμα. Ένα κοπάδι δελφίνια περικύκλωσαν το σκάφος και το συνόδευσαν «χορεύοντας» για ένα διάστημα 15 περίπου λεπτών, κάνοντας εντυπωσιακούς σχηματισμούς και θεαματικές βουτιές.

Χωρίς να χάσουν χρόνο, οι επιβαίνοντες έβγαλαν τα κινητά τους και απαθανάτισαν το όμορφο γεγονός σ’ ένα βίντεο.Πηγή: iefimerida.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v